VEROVALI ILI NE - EVO ŠTA DRŽE NA TERASI! Jednima smešno, drugi besni, a sve se navodno dešava u Novom Sadu pred praznik (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Ovo ima samo u srbiji

VEROVALI ILI NE - EVO ŠTA DRŽE NA TERASI! Jednima smešno, drugi besni, a sve se navodno dešava u Novom Sadu pred praznik (FOTO)

Društvo -

Fotografije i snimci na društvenim mrežama često izazovu raznorazne reakcije, pa bude smešnih, crnohumornih ali i ljutitih komentara. Jedna takva objava danas je izazvala brojne rekacije i upravo je među njima bilo svakojakih mišljenja na krajnje neobičnu scenu za koju se tvrdi da je ovekovečena u Novom Sadu.

Ispod slike dva jagnjeta na terasi nizali su se rečenice poput "Danas slatko sutra slano", "Ovaj slavi Đurđevdan", "Znači, bleja u Novom Sadu...", "Koliko je ovaca i ovnova, morali su se i janjci pojaviti jednom", "Domaćin čovek. Hoće malo da ih popravi do praznika", "Kad jaganjci utihnu...", a bilo je i onih koji su fotografiju povezali sa popularnim likom iz serijala "Državni posao" pa su navodili da je to terasa Dragana Jove Torbice.

Sve ovo izazvalo je i revolt kod pojedinih pratilaca stranice na kojoj je objavljena fotografija na Fejsbuku.

Tako se može pročitati "Ovo je kod nas u Bosni bila česta pojava posle rata. Seljadija "sišla" sa sela i "zauzela" stanove . P.S. bilo je krmadi i koka nosilja", "Treba se zabraniti zakonom ubijanje životinja!", "Tužno. Nijedna religija ne odobrava ubistvo u njeno ime. Ovo je varvarstvo", "Užas. Ubijanje životinja za praznike nije u ime boga nego u ime pakla koji je čovek napravio. Ove nevine duše idu pod nož zarad nečijeg obroka"...

Kurir.rs

Bonus video:

08:42

VIDEO SAM PIJACU SA ROBOVIMA Ivan iz Šida biciklom obilazi svet, a jedno ga je posebno ŠOKIRALO: Ljude kupuju KAO ŽIVOTINJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track