SCENA S*KSA U ZEMUNU ŠOKIRALA SVE: Blud na javnom mestu može da vas košta i do 150.000 dinara, a u ovom slučaju možete u zatvor
Foto: Printscreen/Twitter, Shutterstock

Zakon o javnom redu i miru

SCENA S*KSA U ZEMUNU ŠOKIRALA SVE: Blud na javnom mestu može da vas košta i do 150.000 dinara, a u ovom slučaju možete u zatvor

Društvo -

Ako se odlučite na uživanje u ljubavi na javnim mestima, znajte da je taj čin zakonom kažnjiv pa možete da završite i dva meseca u zatvoru.

Sve je juče šokirala scena eksplicitnog odnosa muškarca i žene koja je snimljena u Zemunu, a Zakon o javnom redu i miru nalaže i zabranu ovakve intimnosti u javnosti, jer na taj način dolazi do kršenja opšteg morala društva.

Seks na javnom mestu tako može biti skupo, jer ako intimnost podelite sa drugima, pripremite se da iz novčanika izvadite od 5.000 do 150.000 dinara, ili da pak odležite dva meseca u zatvoru.

Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima.

Seks u parku može biti skup, jer ako intimnost podelite sa drugima, pripremite se da iz novčanika izvadite od 5.000 do 150.000 dinara, ili da pak odležite dva meseca u zatvoru. Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima. Pa tako, ako vas policija zatekne u kolima na parkingu ili nekom žbunu, daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni sa 20.000 dinara.

Kao najstroži prekršaj ovog tipa, Zakon o javnom redu i miru navodi javne orgije, kazna je 50.000 dinara, dok će za mnogo javniji nastup kazna biti stroža, do 150.000 dinara, ili čak zatvor do 60 dana ukoliko je reč o višečlanom orgijanju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:40

VISOKI DRŽAVNI SLUŽBENICI I POLICIJA SARAĐUJU SA MAKROIMA! Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori ŽENE NESTAJU BEZ TRAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja