PUT SVEŽEG MESA – OD FARME DO PRODAVNICE: Delez Srbija obezbeđuje najviše standarde bezbednosti svojih proizvoda
Foto: promo

PUT SVEŽEG MESA – OD FARME DO PRODAVNICE: Delez Srbija obezbeđuje najviše standarde bezbednosti svojih proizvoda

Društvo -

Provereno, kvalitetno i zdravije sveže meso sa više od 70 farmi domaćih proizvođača dolazi do kupaca u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Zahvaljujući partnerskoj saradnji sa lokalnim dobavljačima, kompletan proces od uzgajanja životinja, uslova u kojima borave, preko ishrane, pa sve do distribucije mesa u prodavnicama se strogo kontroliše.

maxi
foto: promo

Na ovaj način Delez Srbija svakodnevno ulaže u bezbednost i sigurnost proizvoda, uz rad sa proizvođačima i edukovanim stručnim timovima kako bi kvalitet bio zagarantovan i održiv.

Kontrola uslova života i ishrane životinja prvi je korak u ovom procesu. Životinje moraju biti odgajane u uslovima koji ispunjavanju naučno utemeljene parametre prakse brige o njima i da se hrane pažljivo pripremljenom hranom koja održava kvalitet razvoja.

Provera se nastavlja kroz kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda kod proizvođača, a dodatna sigurnost proizvoda obezbeđena je kroz sertifikovanje iz oblasti bezbednosti proizvoda i socijalne usklađenosti, za sve proizvođače privatnih robnih marki.

Kao kompanija koja je usmerena ka proverenoj i kvalitetnoj ponudi i usluzi, Delez Srbija osim ulaganja u razvoj i podizanje kvaliteta, pažnju posvećuje i konkretnom definisanju kriterijuma za kvalitet i njihovu proveru.

maxi
foto: promo

Ispravno gajen i pažljivo pripremljen proizvod prolazi i prijemnu kontrolu robe u Distributivnom centru Delez Srbija, koji je izgrađen po najsavremenijim standardima, omogućavajući da se svežina i ispravnost održe na visokom nivou. IFS logistics, sertifikat sa najvišom ocenom koji centar poseduje, potvrđuje da celokupan lanac snabdevanja kompanije ispunjava najstrože zahteve u oblasti bezbednosti i skladištenja hrane. Proizvođači ispunjavaju propisane procedure u ovoj oblasti, a većoj sigurnosti doprinosi i činjenica da proizvod, od klanice do prodavnice, putuje u najkraćem roku, dok se skladištenje odvija trenutno, bez lagera.

Temeljan rad u kompaniji završava se kroz laboratorijske analize, interni monitoring, kontrolu kvaliteta i bezbednosti svežeg mesa u prodavnicama. Proizvod se izlaže po precizno definisanim merilima sa visokim standardom za higijenu. Prodavnice su opremljene najsavremenijim rashladnim sistemima koji održavaju zdravstvenu ispravnost mesa, koje je i po prijemu u radnju prošlo dodatnu kontrolu od strane obučenih kolega.

maxi
foto: promo

Kontinuiranim radom, ulaganjem resursa u sve segmente ovog važnog procesa, koji zaokružuje bezbednost hrane, Delez Srbija pokazuje posvećenost najsavremenijem, transparentnom načinu poslovanja kako bi svojim potrošačima pružila zdravije, provereno, sveže meso iz Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track