KUKA NA SAHRANAMA ZA 50 EVRA, A SKAČE I U GROB ZA 770 EVRA: Narikače su deo tradicije, a evo šta se sve nudi na oglasima! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Neki se šale, neki su ozbiljni

KUKA NA SAHRANAMA ZA 50 EVRA, A SKAČE I U GROB ZA 770 EVRA: Narikače su deo tradicije, a evo šta se sve nudi na oglasima! (FOTO)

Društvo -

Ponovo je ovih dana na društvenim mrežama aktuelizovan oglas koji je pre nekog vremena privukao mnogo pažnje. U njemu se nudi kukanje na sahranama za 50 evra, dok "kukanje i tvrdnja da je dobar čovek bio" košta 70 evra.

Za 90 evra nudila se uz kukanje i tvrdnja da "nikada neću da prežalim tako dobrog čoveka", dok za 10 evra više u ponudu ulazi i udaranje po grudima. U oglasu je navedeno da onaj ko bi ga angažovao i platio 200 evra dobiće performans na sahrani pokojnika koji, naravno uz kukanje, uključuje i pretnje da će skočiti u raku u koju se polaže sanduk, a za 700 evra bi i skočio.

I tu se završava ponuda, koja je kratko vreme bila objaveljna na jednom portalu za oglašavanje. Onaj ko je želeo da napravi foru i da se oglas šeruje, u tome je uspeo. A dokaz tome je što se ovih dana ponovo širi društvenim mrežama.

Oglas koji je ponovo mnoge nasmejao, ali neki se i ljute
Oglas koji je ponovo mnoge nasmejao, ali neki se i ljutefoto: Printscreen

Istina, ima i onih kojima ovo nije smešno, nazivaju sve to skaradnim i degutantnim... Ipak, ne spore da narikače postoje, o njima je pisano i one su deo tradicije i pojedinih krajeva u bivšoj Jugoslaviji.

Još jedan sličan oglas je svojveremno privukao dosta pažnje. Njegov tvorac kaže da se on ne šali.

- Plačem na sahranama za 20 evra. Za više ljudi cena može još da se koriguje. Samo Novi Sad - naveo je mladić u svojoj ponudi u oglasnom prostoru na sajtu.

Tada je on, želeći da mu se ime ne pominje, za medije objasnio da ima interesovanja za njegove usluge.

- Oglas je ozbiljan, nije reč o šali i zaista plačem na sahranama. Ima interesovanja, nije skupo, a za više sahrana postoji i popust. On zavisi od broja sahrana.

Kurir.rs

Bonus video:

05:13

U KOVČEG PORED POKOJNIKA SE STAVLJA GLAVA ZAKLANE KOKOŠKE! Neobični običaji u Timočkoj krajini tokom sahrana ORGANIZUJU I ORKESTAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track