ŠOK PRIZOR NA BEOGRADSKOJ SVADBI! Konobar došao do stola i doneo RAČUN! Gostima popadale vilice (FOTO)
gosti ostali zatečeni, Foto: Profimedia

da ne poverujete

ŠOK PRIZOR NA BEOGRADSKOJ SVADBI! Konobar došao do stola i doneo RAČUN! Gostima popadale vilice (FOTO)

Društvo -

Stara izreka kaže da se poklonu u zube ne gleda, međutim, kada je reč o venčanjima i poklonima za mladence, možda bi bilo najbolje da se ispune želje tog para na čiju svadbu idete, da kasnije ne bi bilo nekih nepredviđenih problema...

Naime, tekst objavljen na našem sajtu o veselju na jugu Srbije o kome se priča i mesec dana kasnije zbog gostiju koji su u nepotpisane koverte stavljali 20 dinara pokrenuo je lavinu komentara naših čitalaca koji su ispod teksta pisali kakve su neprijatnosti oni imali na venčanjima.

Podsetimo, mladenci na tom venčanju na jugu Srbije su želeli da im gosti donesu novac na poklon, što je većina zvanica i uradila, ali se svekrva nakon svadbe žalila komšijama kako je u mnogim kovertama bilo po 20, 30 evra, ali i da je bilo i dosta nepotpisanih koverata, pa nisu mogli da znaju ko je koliko para doneo na poklon kako bi kasnije na istim veseljima mogli da vrate.

Tako je jedan čitalac u komentaru ispod teksta napisao kako je na jednoj beogradskoj svadbi konobar gostima nakon veselja doneo račun.

- Na beogradskoj svadbi se skoro desilo da je konobar po završetku svakom stolu ispostavio račun. I pametno, teška su vremena, što neki rekoše... Nemaš 30 evra bar onda plati.

svadba
foto: Printscreen

Usput račun za jedan sto sa šest osoba je iznosio 27.000. Veselite se - piše u komentaru.

Kurir.rs

Bonus video:

02:44

UČESNICI EMISIJE 48 SATI SVADBA OPET U ŽIŽI JAVNOSTI! Sud dodelio decu majci, oni otišli kod oca i neće da idu! Otac može da završi u zatvoru zbog toga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track