RAT KOMŠIJA U ZGRADI ZBOG ZALIVANJA CVEĆA! Komšinica kofom od 15 litara poliva po terasi! Društvene mreže gore zbog OVOGA! (FOTO)
rat komšija u stambenoj zgradi, Foto: Profimedia

rasprava

RAT KOMŠIJA U ZGRADI ZBOG ZALIVANJA CVEĆA! Komšinica kofom od 15 litara poliva po terasi! Društvene mreže gore zbog OVOGA! (FOTO)

Društvo -

Često na društvenim mrežama možemo pročitati neku raspravu između komšija bilo da oni žive u kući ili stanu.

Naime, ovog puta se na tviteru pojavio tvit jednog Beograđanina koji se svojim pratiocima požalio na komšinicu koja zaliva cveće na terasi, a sve sa njene terase pada na njegovu.

- Komšinica sa trećeg sprata iznad mene kofom od 15 litara poliva cveće koje visi sa terase i sva ta voda, zemlja, lišće i ostalo smeće pada na moju terasu. E, sad pošto ona nema meru to su Nijagarini vodopadi kad poliva. Žalio sam se njoj više puta i kućnom savetu i niko ništa.

tvit, komšije
foto: Printskrin Tviter

U komentarima ispod tvita autor je objasnio da je pokušao da mirnim putem reši situaciju sa komšinicom, ali da nije uspeo.

- I evo je komšinica ponovo poliva danas (prvi put polivala malo pre 7 jutros). Ja besan pravo kod nje, rekoh: "Dobar dan, komšinice, kad misliš da prestaneš da polivaš, reke vode direktno na našu terasu padaju jer nemaš meru. Ili koristi manje vode ili unesi cveće na terasu" - napisao je on i dodao:

- Tek će ona: "Pa meni će onda da se plavi". Pa, to je poenta da shvatiš sa koliko vode polivaš cveće. A ona meni na to: "A što ti mene ne prijaviš komunalnoj". Ja rekoh da sam došao kao čovek da se dogovorimo. Pritom jedina u celoj zgradi ima cveće van terase. Sve što prelije, a preliva svaki put pada na našu terasu i prska po vešu i svemu - piše u komentaru, a u ostalim komentarima je dodatno objasnio situaciju i dobijao savete tviteraša šta bi mogao da radi.

- Ona svaki dan po dva puta dnevno poliva sa 100 litara vode deset saksija. Je li mora toliko, a ona mi kaže: "Pa vidiš kolika je vrućina".

- Uzmi tu vodu i razlij ispred njenog stana ne čekaj karmu - navodi se u jednom od komentara:

- Dao sam joj rok da se sabere, ako ne uradi tako kako smo se dogovorili onda Komunalna policija.

1 / 2 Foto: Tviter

- Apsolutno ne treba ovoliko vode. Uostalom ne mora iz kofe da zaliva, aman, nek uzme bokal ili flašu - napisala je jedna Beograđanka, a druga dodala:

- Treba joj objasniti da ispira hranjive sastojke iz zemlje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track