JEZIVO! GROM UDARIO ŠTALU U BLACU Pukla armatura i crep, a na krovu bilo nešto ČUDNO! Evo šta se desilo sa životinjama (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

stravično

JEZIVO! GROM UDARIO ŠTALU U BLACU Pukla armatura i crep, a na krovu bilo nešto ČUDNO! Evo šta se desilo sa životinjama (FOTO)

Srbija -

Nevreme koje je pogodilo Srbiju u utorak nije zaobišlo ni Blace. U naselju Šumarica grom je udario u večernjim časovima u štalu koja se nalazi u blizini kuće.

grom
foto: Kurir

Kako saznajemo pričinjena je manja materijalna šteta na objektu, ali na svu sreću nije bilo žrtava. Kako su nam rekli vlasnici imanja posle udara groma otišli su da provere životinje i izvide kakvo je stanje.

grom
foto: Kurir

Životinje su bile vidno uznemirene, među njima najviše svinje, krave, živina i pas, ali su sve životinje dobro.

grom
foto: Kurir

Kako možemo da vidimo po fotografijama grom je udario u krov, pored šipke, koja je tu stavljena odavno i koja je trebalo da posluži za postavljanje antene, ali antena nije postavljena, a metalna šipka je tu ostavljena. Pretpostavlja se da je upravo ova šipka privukla elektricitet.

Unutar objekta postoji i oštećenje armature, kao i krova, ali na svu sreću nije došlo do požara, niti do veće materijalne štete.

grom
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod najavio je moguće pljuskove sa grmljavinom u pojedinim delovima Srbije!

1 / 11 Foto: MUP Srbije

Meteorolozi su još juče već upozorili na obilne padavine u narednim danima.

- U petak obilne padavine se očekuju u krajevima južno od Save i Dunava i to naročito na jugozapadu i jugu Srbije gde bi moglo da padne više od 40 mm kiše za 24 sata. U toku noći ka suboti i u subotu tokom dana padavine će se dodatno intenzivirati na istoku i jugoistoku zemlјe uz količinu kiše i do 60 mm za 24 sata - upozoravaju meteorolozi RHMZ-a.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

Nezapamćeno nevreme u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track