04:24

RADIO SAM OVO I NISAM DOBIO KORONU! Dr Belojević se uključio u program Kurir TV iz šume: PODELIO SAVETE ZA PREŽIVLJAVENJE VIRUSA

kovid 19

RADIO SAM OVO I NISAM DOBIO KORONU! Dr Belojević se uključio u program Kurir TV iz šume: PODELIO SAVETE ZA PREŽIVLJAVENJE VIRUSA

Društvo -

Odnedavno penzionisani čuveni doktror Goran Belojević otkrio je svoje metode za zaštitu od korona virusa.

Dr Belojević je istakao da, osim lične higijene, maski i jačanja imunog sistema, izuzetno je važan boravak u prirodi.

- Od svih mogućih primera najbolji je lični primer. Nikada nisam bio pozitivan na korona virus, jer sam, pored vakcine koju sam primio na probiotskoj zaštiti. Apsolutno je nemoguće da sam oboleo od korone. Probiotici su najsnažniji prirodni nepirijatelji virusa, koji jačaju zid respiratornog i crevnog trakta. Oni jačaju imunitet, koji virus ne može da probije - istakao je dr Belojević.

Dr belojević
foto: Kurir televizija

Čuveni doktor istakao je da Srbima preporuke ne vrede.

- Preporuke niko ne poštuje. Kada se donese naredba svi će koristiti maske. Treba da se koriste malo skuplje maske, koji imaju više efekta. Zelenilo je drugi štit od virusa, ovde ga nema, jer ga uništavaju fitocidi. To su prirodne materije koje luči lišće, ne šiblje, već šuma. Što se više u zelenilu boravi, nema šanse da se oboli od korone. Treba izbegavati noćne klubove, gde ljudi plešu jedno uz drugo. Tu je zaražavanje gotovo izvesno - kaže Belojević.

Doktor je istakao da lična higijena samo pomaže zaštiti od virusa i pomaže organizmu da ojača svoj imunitet.

Dr belojević
foto: Kurir televizija

- Nema grljenja, ljubljenja. Nema ulaska u intimnu zonu, tad virusi napadaju kao svemirska armija - kaže Belojević i dodaje:

- Savetujem zaštitu probioticima, ostao sam živ i zdrav zbog njih - rekao je dr Bjelović, koji je dodao da nema potrebe za grljenjem i ljubljenjem i bliskim kontaktima.

- Ruke prati pre jela i posle korišćenja toaleta. Prati sapunom bar tridetsetak sekundi kako biste ubili sve bakterije. Ova pandemija je dobila veštački tok i ne poštuje pravila koja poštuju druge zaraze da se virus uništava na visokim temperaturama. Svakako je da ga one slabe, ali najveći je problem kontakt sa ljudima - istakao je dr Belojević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track