SRBI OBJAVLJUJU RAČUNE IZ RESTORANA SA LETOVANJA U ALBANIJI: Cene su neverovatne, evo koliko košta RUČAK I PIĆE za 4 osobe (FOTO)
Foto: Shutterstock, Odmor u Albaniji / Facebook

SRBI OBJAVLJUJU RAČUNE IZ RESTORANA SA LETOVANJA U ALBANIJI: Cene su neverovatne, evo koliko košta RUČAK I PIĆE za 4 osobe (FOTO)

Društvo -

Cene aranžmana, ali i troškovi na letovanju uvek su aktuelna tema kada je sezona u toku, a letovanje u Albaniji sada je sve popularnije.

Turista iz Srbije letovao je u Ksamilu, mestu na jugu Albanije, gde je posetio i jedan riblji restoran u centru ovog letovališta, a na Fejsbuk grupi "Odmor u Albaniji" pokazao je račun.

Albanija, cene
foto: Odmor u Albaniji / Facebook

Naime, on je uz fotografiju napisao sledeće:

- Ksamil, 21.7.2022., riblji restoran kod centralnog kružnog toka u Ksamilu. 1kg školjki, 1/2 kg lignji, 1/2 kg gambora, dve grčke salate i piće. Svaka preporuka! - napisao je, a na računu se jasno vidi cena.

Inače, Ksamil se smatra jednom od top tri destinacije u Albaniji, a nudi egzotične, rajske plaže, pa je primera radi 2013. jedna od plaža u ovom mestu uvrštena u najbolje evropske plaže po magazinu "Gardijan".

I na Fejsbuk grupi "Albanija uživo" jedan turista je podelio svoj trošak iz ugostiteljskog objekta u gradu Medova.

Albanija, cene
foto: Albanija uživo / Facebook

On je dve pice, hamburger, jednu porciju kebaba, tri koka kole i jedno pivo platio 3. 190 leka, odnosno oko 3.200 dinara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track