ODE BEZ POZDRAVA, OSTAVILA RUČAK, SPAKOVALA STVARI: Slavko se zapio u kafani i nije postavio laminat! PORUKA MAJSTORA HIT U SRBIJI
Foto: Shutterstock, Ilustracija, Printscreen/Twitter

majstoru za laminat

ODE BEZ POZDRAVA, OSTAVILA RUČAK, SPAKOVALA STVARI: Slavko se zapio u kafani i nije postavio laminat! PORUKA MAJSTORA HIT U SRBIJI

Društvo -

"E, moj Slavko. Namestiću ja laminat", glasi tvit koji je doslovno preko noći postao tema broj jedan ovoj društvenoj mreži.

Iako su se tviteraši držali za stomak od smeha, priča je u suštini ljubavna i to tužna a akteri su laminat koji ostade nepostavljen, mušterija puna osećanja i nesrećni i ostavljeni majstor Slavko koji je ostao nje samo bez supruge inego i mikrotalasne koju je kupio u Mađarskoj....

Laminat
foto: Shutterstock, Ilustracija

Korisnica "doctorsresa" objavila je prepisku sa majstorom Slavkom koji joj se uljudno izvinio i objasnio da trenutno nije u mogućnosti da dođe postavi laminat jer ga je supruga ostavila, pa se "zapio u kafani".

"Dobro veče, samo da javim da ne mogu da dođem sutra u 7. Ostavila me žena, zapio sam se u kafani. Razumite ili ne. Slavko, majstor za laminat", napisao je čovek koji je odmah postao Tviter zvezda.

Mušterija nije zamerila i odgovorila je da odboluje i da laminat može da sačeka i sledeću godinu.

"Dolazim za par dana. Ode danas žena, spakovala stvari. Ja došao kući, njen nema, ostavila ručak. Ode žena bez pozdrava. Odnela mi mikrotalasnu a ja je doneo iz Mađarske. Ostavila mi račune za struju, tri meseca nije platila, a potrošila pare. Izvini, hteo sam da pišem kumu za mikrotalasnu i za račune, a ja vama pisao. Ali vi ste doktor, znate i psihijatriju pa joj dajte dijagnozu. Ja mislim da je luda", napisao je Slavko.

U komentarima ljudi su pisali da im je jako žao zbog situacija, ali da je sreća da je "barem ostavila ručak".

Laminat
foto: Printscreen/Twitter

"Posle neko kaže da nema osećajnih muškaraca", "Odgovoran čovek javlja se da ne može da dođe na vreme", "Srce mi se steglo", "Mučeni Slavko, barem je rekao šta ga muči", samo su neki od komentara ispod objave.

Priča o majstoru Slavku obišla je Tviter uzduž i prepreko i za manje od 12 sat ima na hiljade reakcija.

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track