DRUGARI, IMAM MOLBU: Baki iz Srbije ukraden telefon u Paraliji, a zbog njene PORUKE LOPOVU svi su skočili da joj pomognu (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen Facebook

iskreno

DRUGARI, IMAM MOLBU: Baki iz Srbije ukraden telefon u Paraliji, a zbog njene PORUKE LOPOVU svi su skočili da joj pomognu (FOTO)

Društvo -

Baka iz Srbije uputila je neobičnu molbu osobi koja je ukrala njen mobilni telefon u Paraliji.

Starija žena se oglasila na Fejsbuk grupi "GRČKA - grupa za turiste" gde je objasnila da joj je pre dva dana u grčkom letovalištu nestao mobilni telefon, a zatim je uputila jednu neobičnu molbu.

- Dragi drugari, imam molbu, ispred hotela "Iris" mi je nestao telefon. Ako ga je neko slučajno pokupio sa stola, zamolila bih za uslugu, telefon mi nije potreban, ali slike od mojih unuka su mi veoma važne. Može samo slike da mi pošalje. Hvala unapred - napisala je baka.

izgubljen telefon
foto: Printscreen Instagram

Mnogi su odmah počeli da dele objavu ne bi li baki na taj način pomogli da dođe do uspomena.

- Nadam se da ćete naći svoj telefon. Neka vam sledeći put neko instalira da se prave rezervne kopije slika na klaud, tako da vam neće ništa zavisiti od telefona i uvek ih možete povratiti i sa drugog uređaja - napisala je jedna korisnica.

Nedavno je jedna porodica iz Srbije pokradena na Halkidikiju. Lopovi su ušli tokom noći i odneli dragocenosti dok su spavali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track