"VOLIŠ LI ŽENE ILI MUŠKARCE" DEVOJKA SE JAVILA NA OGLAS ZA STAN, PA ZANEMELA: Pitao je i da li pije vino, a onda je IZVREĐAO!
Foto: Profimedia

besna upozorila devojke

"VOLIŠ LI ŽENE ILI MUŠKARCE" DEVOJKA SE JAVILA NA OGLAS ZA STAN, PA ZANEMELA: Pitao je i da li pije vino, a onda je IZVREĐAO!

Društvo -

U jednoj studentskoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk studentkinja je objavila upozorenje ostalim devojkama koje su u potrazi za stanovima da obrate pažnju na prvi razgovor sa vlasnicima stanova kako ne bi došle u neprijatnu situaciju kao ona.

- Prijateljski savet za devojke i sve ostale da ne dolaze u neprijatnu situaciju i ne kontaktiraju oglašivača. Poslala sam poruku na broj naveden u kontaktima (Viber) i nakon par minuta čovek me je pozvao prvo sa najnormalnijim pitanjima koja bi trebalo da zanimaju svakog stanodavca, a nakon toga neka poprilično lična pitanja, nakon kojih sam ljubazno rekla da nisam zainteresovana i da bi trebalo da prekinemo razgovor - napisala je devojka i dodala:

Cimeri, Stanarina, Kirija
foto: Shutterstock

- Na to sam dobila uvrede i savet da ako tako hoću, tražim stan u nekoj selendri ili na Novom Beogradu, a ne "na Senjaku - centru Balkana". Možda sam i ja preterala, ali mislim da stvari poput - da li pijem vino, čitam Hegela, volim muškarce ili žene i slično, zaista ne bi trebalo da zanimaju jednog stanodavca - poručila je studentkinja.

U komentarima ispod posta studenti su je savetovali da treba da prijavi vlasnika stana, dok je jedan student napisao da takođe ne preporučuje devojkama da se javljaju na ovaj oglas jer mu se desilo sledeće:

- Kada je oglas izbačen prvi put u septembru pozvao sam, i čovek je rekao da je verovatno izdat, ali da ga opet pozovem za pet, šest dana što mi je delovalo čudno. Kada sam ga tad pozvao naravno rekao je da je izdao i da oglas više nije bio aktivan. Oba puta je pričao užurbano i stekao sam utisak kao da želi da što pre prekine što je ukazivalo na nešto. Vidim da je opet aktivan i na osnovu objave preporučujem pre svega da se devojke i žene ne javljaju - napisao je student.

stanovi
foto: Printskrin/Facebook

Drugi su pak oštro osudili ovaj postupak stanodavca i napisali da je "hteo na drugi način da naplaćuje".

Kurir.rs

Bonus video:

08:19

STANOVI BUDUĆNOSTI! OBJEKAT OD 15 m2 U SRCU BEOGRADA KOŠTA ČAK 60.000 EVRA! Očekuje se pomama za stančićima, OVO JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track