SUNČAN VIKEND PRED NAMA: RHMZ najavio temperature iznad proseka!
Foto: Shutterstock

SUNČAN VIKEND PRED NAMA: RHMZ najavio temperature iznad proseka!

Društvo -

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeoroložki zavod.

Ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka, kao i na visoravnima zapadne i južne Srbije mestimično magla, u Negotinskoj Krajini niska oblačnost.

Posle podne u Vojvodini prolazno naoblačenje. Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak. Jutarnja temperatura od pet do 11, a najviša dnevna od 20 do 23.

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu nakon svežeg jutra pretežno sunčano i toplo za ovaj period godine. Vetar umeren, povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od osam do 11, a najviša dnevna oko 22.

Temperature iznad proseka

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZ

"Za vikend i početkom sledeće sedmice nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme za ovaj period godine sa dnevnim temperaturama oko i malo iznad proseka za ovaj period godine, u većini mesta od 20 do 24 °C", stoji u najavi RHMZ-a.

Vreme narednih dana

Nedelja: Ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni i istočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša od 21 do 24, samo će u Negotinskoj Krajini biti oko 19 stepeni.

Ponedeljak: Ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni i istočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 12, a najviša od 22 do 24 stepena.

Utorak: Ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni i istočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 12, a najviša od 22 do 24 stepena.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja