04:32

DEDA MILOVAN KOJI JE DIGAO ČEDU IZ MRTVIH OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA: Jednu stvar morate da promenite ODMAH

KURIR TV

DEDA MILOVAN KOJI JE DIGAO ČEDU IZ MRTVIH OTKRIO KAKO DA ŽIVITE 100 GODINA: Jednu stvar morate da promenite ODMAH (VIDEO)

Društvo -

Čedomir Jovanović, lider LDP, posle tri preležane korone i tri teške upale pluća jedva je stao na noge i sve to zbog jednog čoveka deda Milovana Miloševića.

Jovanovića je, naime, u život, po sopstvenim tvrdnjama, vratio deda Milovan kod koga je u maju ove godine prošao kroz četrdesetodnevni program lečenja biljnim tinkturama u selu Dub kraj Bajine Bašte. Nakon njega posao deda Milovana je procvetao i mnogi su se izlečili prirodnim putem.

Deda Milovan je u uključenju za Puls Srbije otkrio nekoliko korisnih saveta o ishrani.

- Ja nemam pacijente, jer nisam lekar i nemam prava da lečim. Ja sam doktor nauka prirodne medicine, ali sam registrovan u APR kao "Udruženje centar za prirodne alternative" koje za delatnost ima uklanjanje i prevencija bolesti prirodnim putem - rekao je Jovanović.

Milovan Milošević
foto: Kurir televizija

- Ja ne lečim, ja samo učim ljude da se sami leče. Nema nejednačine bolesti, ima samo nejednačine ljudi koji neće da poprave svoje loše navike. Osnovan je stil života i način ishrane. Ma šta je majka, ishrana je otac svih bolesti - rekao je Jovanović.

Čedomir Jovanović, Milovan Milošević, deda Milovan
foto: Printscreen YouTube

- Najveća zabluda koja postoji je kada se posle obroka pojedu slatkiši i voće. Jer kada se pojede obrok, tada je pun želudac i ne mogu da prođu kolači i voće u creva, jer se oni u crevima vare. Ima jedna priča da je umro čovek od tiroze jetre. Nikada nije popio kap alkohola, ali je zato jeo kolače i voće posle ručka. Najbolje je jesti kolače i voće 2 sata pre obroka ili 2 sata posle obroka - rekao je Jovanović.

Čeda Jovanović, Milovan Milošević
foto: RINA, Nenad Kostić

O dedi Milovanu

Kada je pre skoro trideset godina otišao u prevremenu penziju Milovan Milošević iz sela Dub kod Bajine Bašte nije želeo da kući sedi skrštenih ruku.

Iako je ceo svoj radni vek proveo na rukovodećim pozicijama, odlučio je da se vrati u rodno selo i pokrene novi biznis, jer kako kaže nije hteo više da za doručak jede svoju džigericu.

Već skoro dve decenije u svom edukativnom centru savetuje ljude kako da se pravilno hrane, očiste organizam i budu zdravi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:07

SVI SU MISLILI DA JE LUJKA, A JA SAM ZNAO DA JE POSEBNA! Čeda progovorio o upoznavanju sa suprugom POTPUNO NEVEROVATNA PRIČA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track