OBRT U SLUČAJU ŽENE ČIJE TELO JE MESEC DANA U HLADNJAČI: Nakon pisanja Kurira javila se sestra pokojnice i zakazala sahranu!
Foto: Shutterstock, Printscreen

sahrana

OBRT U SLUČAJU ŽENE ČIJE TELO JE MESEC DANA U HLADNJAČI: Nakon pisanja Kurira javila se sestra pokojnice i zakazala sahranu!

Društvo -

Nakon pisanja Kurira o tužnoj sudbini Dragice Abdulov (66), čije telo skoro mesec dana od smrti tavori u grobljnskoj hladnjači, pogrebnom se javila sestra pokojnice i zakazala sahranu!

Telo nesrećne žene biće sahranjeno sutra na groblju Orlovača.

Dragica Abdulov
Dragica Abdulovfoto: Printscreen/Happy

Iz JKP Pogrebne usluge naveli su za Kurir da se za preminula lica koje nemaju robinu ili je ista nedostupna, na sahranu čeka do tri sedmice, nakon čega se počinje sa prikupljanjen dokumentacije neophodne za sahranjivanje:

- Navedeni period predviđen je zbog mogućnosti da se neko od srodinika, odnosno osoba koje žele da sahrane ovakvo lice pojavi nakon dužeg vremenskog perioda. U praksi se, naročito u prethodnom periodu dešavalo da se srodnici pojave u cilju zakazivanja sahrane i nakon više od 30 dana. Tako se dogodilo i u ovom slučaju. Naime, sahranu koja će se obaviti u četvrtak, 27. oktobra na groblju Orlovača, zakazala je sestra preminule.

OVDE JE ŽIVELA DRAGICA
OVDE JE ŽIVELA DRAGICAfoto: Kurir

Podsetimo, Dragica Abdulov (66), majka Gorana Abdulova, osumnjičenog za ubistvo bivšeg dečka, preminula je pre skoro mesec dana i još nije sahranjena.

Nakon što je Dragičin sin Goran Abdulov završio u zatvoru pre četiri godine zbog sumnje da je kuhinjskim nožem izbo bivšeg ljubavnika, studenta iz BiH Marka Radovića, ona je ostala sama. Njen drugi sin se nalazi u nekoj od ustanova za mentalno obolele.

Ovoj ženi pomagale su komšije koliko su mogle, sve do 29. jula kada ju je Centar za socijalni rad smestio u prihvatilište za beskućnike jer više nije mogla da se sama brine o sebi. Tamo je i preminula 30. septembra, a komšije su za Kurir rekle i da njoj računi i dalje stižu, kao i da se plaše zaraze jer iz njenog zaključanog stana izlaze stenice.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

01:41

MAJKA DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN OTEO I MUČIO SAZNALA ZA NJEGOVU SMRT: Evo šta je jedino smogla snage da kaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track