"SVI ZNAJU DA SE PROSTITUISALA, MOŽDA JE SINOĆ BILA PIJANA": Progovorile komšije majke monstruma iz Grocke
Foto: Privatna Arhiva

policija dolazila i ranije

"SVI ZNAJU DA SE PROSTITUISALA, MOŽDA JE SINOĆ BILA PIJANA": Progovorile komšije majke monstruma iz Grocke

Društvo -

Snimak maltretiranje devojčice koji kruži društvenim mrežama uznemirio je sve, a meštani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dete znalo godinama.

- Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su deca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i prostituisala se. Kada su živeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvek je u kući bio haos, vrištali su pravili buku, deca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici - rekao je komšija majke monstruma za Kurir.

00:20

ZORAN JE ZBOG TEBE U ZATVORU: Snimak maltretiranja devojčice uznemirio celu Srbiju

Inače, komšija tvrdi da je Centar za socijalni rad bio upućen u problem ove porodice.

- Centar za socijalni rad je znao za sve, znali su da ona nije podobna da bude majka ali su se svi pravili blesavi - dodao je on.

Devojka koja poznaje majku koja je tukla dete za Kurir kaže da je policija znala za probleme u toj porodici.

- Taj njen muž ima 70 godina, stalno se drao na nju. Svađali su se, uglavnom noću, a nekad su urlali i danju. Dva tri puta sam videla policiju kod njih. Nisam viđala da ranije tuče decu, možda je sinoć bila pijana - kaže sugrađanka.

(Kurir.rs/S.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja