BAHATI STANODAVCI NEMAJU NI STIDA NI SRAMA: Osim što izbacuju ljude, sada smislili NOVI BEZOBRAZLUK da bi zaradili što više para
Foto: Profimedia

strašno

BAHATI STANODAVCI NEMAJU NI STIDA NI SRAMA: Osim što izbacuju ljude, sada smislili NOVI BEZOBRAZLUK da bi zaradili što više para

Društvo -

Bahati stanodavci, otišli su korak dalje, sada krišom menjaju brave porodicama sa malom decom, a sve kako bi stanove mogli da izdaju strancima i dodatno zarade!

Bilo je primera gde su čak izbacivali na ulicu i ljude sa malim bebama, jer su naprasno odlučili da dupliraju cenu kirije. Pojedini su toliko bahati da su počeli stanarima da menjaju brave, a sve kako bi ih isterali iz stana.

Objava
Objava foto: Printsccreen Facebook

- Ljudi molim vas pomozite. Upravo je moju drugaricu stanodavac izbacio, tj. premenio im bravu, a imaju četvoro dece i peto na putu. Prvo je bio rok do vikenda sledećeg iako je kirija plaćena do prvog, a onda je samo došao dok nisu bili tu i promenio bravu - napisala je jedna žena na društvenoj mreži u grupi pod imenom "Pravna pitanja".

Ona je dodala da je ova porodica kontaktirala i policiju.

- Rekli su samo da je to njegov stan i da ne mogu da im pomognu. Da li neko izdaje neki stan, kuću na opštini Surčin? Pomoć preko potrebna - zaključila je ova žena u svojoj objavi.

Korisnici društvene mreže ostali su šokirani ovim potezom stanodavca i oštro su osudili njegov postupak.

ključevi, stan, 0009571124, podstanar
foto: Profimedia

- Deset puta čitam i ne verujem, kakvo se ovo zlo uvuklo u ljude. Treba da bude smak sveta kada smo takvi postali - napisala je jedna korisnica.

Nažalost, u ovoj situaciji porodica nije imala potpisan ugovor sa stanodavcem i sada nemaju nikakvih prava.

- Mislim da mogu da ga tuže za otuđivanje stvari - dodala je jedna gospođa.

Bilo je i onih korisnika koji su predložili porodici da bahatog stanodavca ipak tuže jer je na ulici ostavio trudnu ženu sa decom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:18

Prevaranta, koji je boravio kod mene u stanu i nakon Što je demolirao stan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track