INTEGRISANA REDAKCIJA KURIRA SVE MOĆNIJA: Kurirov JUTJUB kanal prešao 300.000 pratilaca! Hvala na poverenju
Foto: Kurir

INTEGRISANA REDAKCIJA KURIRA SVE MOĆNIJA: Kurirov JUTJUB kanal prešao 300.000 pratilaca! Hvala na poverenju

Društvo -

Kurir je prepoznatljiv po aktuelnim temama, brzim i tačnim vestima i informacijama sa lica mesta, a najveća integrisana redakcija na Balkanu radi istovremeno za štampano i onlajn izdanje, Kurir televiziju i društvene mreže Kurira.

U poslednje vreme očigledan je trend rasta interesovanja publike za sadržaj Kurira na društvenim mrežama, a to potvrđuje i činjenica da je Kurirov jutjub kanal dostigao impozantan broj od 300.000 pretplatnika.

Ovaj rezultat postignut je prvenstveno zahvaljujući kvalitetnom, ekskluzivnom i originalnom sadržaju, po kom je postala prepoznatljiva i Kurir televizija, ali i zahvaljujući posvećenom timu koji se bavi razvojem društvenih mreža.

"Kvalitet programa Kurir televizije privukao je značajan broj novih pratilaca na Jutjub kanalu, jer imaju još jednu ekstenziju za praćenje sadržaja koji vole. Ponosni smo na rezultate koje postižemo i zahvalni na poverenju koje nam publika sve više ukazuje. Nastojaćemo da i ubuduće budemo prepoznati po sadržaju sa milionskim pregledima", izjavio je Aleksandar Krunić, program i performans menadžer za digitalne kanale Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track