DA RASTEMO SREĆNO I ZDRAVO: Savetovalište o roditeljstvu ovog vikenda u Beogradu
Ilustracija, Foto: Shutterstock

savetovalište Bebiron

DA RASTEMO SREĆNO I ZDRAVO: Savetovalište o roditeljstvu ovog vikenda u Beogradu

Beograd -

U nedelju 4. decembra od 13 sati održaće se savetovalište o roditeljstvu pod nazivom “Da rastemo srećno i zdravo”, koje organizuje savetovalište Bebiron.

Glavne teme, koje su na programu tiču se zdrave ishrane, navika u ishrani, uticaja ishrane na razvoj deteta. Takođebiće reči i o alergijama, odnosno svim onim segmentima savremenog života koji dovode do progresija alergijskih reakcija kod dece.

Održaće se i predavanje o razvoju mašte i kreativnosti kod dece, koje će održati jedan od koautrora NTC Sistema Učenja i neko ko poznaje sve "fazone i fore", ali i piše najlepše dečije knjige, Uroš Petrović.

Na savetovalištu o roditeljstvu, koje će se održati u šoping centru Ušće, u sali bioskopa Cineplexx, prisutnima će se obratiti: ass. dr. sci. med. dr Katarina Milošević, pedijatar alergolog sa Univerzitetske dečije klinike Tiršova; dr Biljana Alimpić, načelnik dnevne bolnice na Institutu zdravstvene zaštite majke i deteta Srbije; Uroš Petrović, fotograf, dečiji pisac, koautor NTC Sistema učenja i autor koncepta koji podstiče krativni način razmišljanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track