Dan za vašu dušu
Foto: Promo

Dan za vašu dušu

Društvo -

Ne dolaze nam često prilike da učinimo nešto samo za svoju dušu. Ili bar ne nešto baš veliko i važno. Međutim, polovinom decembra, tačnije 16. biće dan kada će se baš jedna takva prilika ukazati onima koji su spremni da je ,,ugrabe“.

Ta velika prilika će biti dan kada će početi prodaja stanova u novom stambenom kompleksu na Novom Beogradu koji upravo najavljuje stanovanje sa dušom – SOUL 64

Kako će se to omogućiti?

U naselju neće biti saobraćaja, a sve što je potrebno stanarima, biće na dohvat ruke ili na nekoliko minuta hoda. U kompleksu će biti pravi park dužine 400m, sa uređenim stazama za šetnju i sa odvojenim delom za šetnju pasa. Takođe, bazen dužine 20 metara i fitnes centar unutar naselja obezbediće da stanari svakog dana mogu da osveženi započnu svoje dnevne obaveze. Stanovnicima ovog ,,grada u gradu“ na Novom Beogradu biće na raspolaganju lokali sa svim neophodnim proizvodima i uslugama da bi im se olakšalo svakodnevno funkcionisanje. Investitor će dugoro lokalima tako da će adekvatan izbor uvek biti dostupan.

Stanovi će biti raspoređeni u lamelama sa spoljne strane projekta koje će se fasadom uklapati u novobeogradski šarm, kao i u unutrašnjim zgradama koje će imati svoju jedinstvenu arhitekturu. Svi stanovi će imati standard da nema pola sobe, pola kvadrata tj. da je sve celovito i potpuno. Materijali korišteni za gradnju su prirodni, a vodilo se računa i o detaljima pa tako npr. sve spoljne jedinice klima uređaja ne narušavaju estetiku fasada, nego su smeštene na krovu, tako da se takoreći i ne vide.

Investitor, kompanija BDS Properties je na jedinstven način došla do svih rešenja primenjenih u izgradnji i organizaciji prostora ovog kompleksa, raspisujući konkurs za kreativne arhitekte koji su svako na svoj način dali svoje viđenje stanovanja sa dušom. Odabravši rešenja koja su bila najbliža njihovoj avangardnoj ideji i viziji, zajedno sa arhitektama sve detalje razradili su do savršenstva.

blok 64
foto: Promo

Pomenutog 16. decembra će biti prvi prodajni dan stanova ovog jedinstvenog stambenog kompleksa i tada će izbor biti najveći i cene će biti najpovoljnije. Ukoliko je vaša velika želja da jednim potezom učinite nešto zaista za svoju dušu i sebi i svojoj porodici obezbedite stanovanje sa dušom, u jedinstvenom SOUL 64 naselju, zapamtite ovaj datum i tog dana se uputite u BDS Properties prodajni salon u Uroša Martinovića 14.

Nemojte da propustite ovu jedinstvenu priliku jer je život u SOUL 64 ono što nam je svima potrebno, a vi ste ti koji imaju pravu priliku da ubuduće živite u stanovima sa dušom.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track