SVAKI DEO SRBIJE BIĆE KAO NA DLANU PREDSTAVLJEN SVETU: Cilj je da se turisti zaljube u našu zemlju i pre nego što u nju kroče!
Srbija svojim lepotama oduševljava na svakom koraku, Foto: 321 Srbija

Projekat od nacionalnog značaja "3,2,1-Srbija"

SVAKI DEO SRBIJE BIĆE KAO NA DLANU PREDSTAVLJEN SVETU: Cilj je da se turisti zaljube u našu zemlju i pre nego što u nju kroče!

Društvo -

Udruženje „3,2,1-Srbija!" u saradnji sa najvišim državnim institucijama i uz njihovu otvorenu podršku uveliko radi na tome da turistička sezona u Srbiji traje svih dvanaest meseci u godini.

Skadarlija
Skadarlijafoto: Profimedia

- Obići ćemo svaki pedalj zemlje, a naš tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji su karijere posvetili razvoju turizma, savetovaće se sa lokalnim samoupravama kako bi se maksimalno iskoristili turistički i privredni potencijali svake regije pojedinačno, a sve u skladu na Nacionalnom strategijom za razvoj turizma - poručuju iz „3,2,1 - Srbija".

Biće urađen promotivni materijal tako da se domaćim i stranim gostima pokažu kako Niš, Čačak, Temerin, tako i sve ono lepo u, recimo, Pančevu, Valjevu, Kraljevu, Pirotu...

Svaki deo Srbije kao na dlanu biće pružen svakom potencijalnom gostu tako da se iz bilo kog kraja sveta zaljubi u našu zemlju i pre nego što u nju zakorači.

Stara planina
Stara planinafoto: 321 Srbija

- Želimo da ljudi budu ponosni na sve što kao zemlja imamo jer zaista imamo čime da se ponosimo. Naše baze foto i video materijala biće otvorene i na raspolaganju svim državnim institucijama koje se bave turističkim i privrednim temama kao i medijskim kućama i to bez ikakve nadoknade - navode u saopštenju i naglašavaju da će portal Udruženja „3,2,1-Srbija!" u punom obimu započeti sa radom 20. decembra.

U prvoj fazi koja će trajati 24 meseca predstaviće Srbiju na unikatan način, a uslediće i televizijski kanal sa originalnim promotivnim sadržajima.

Drinska regata
Drinska regatafoto: Beta

Podsetimo, projekat od nacionalnog značaja „3,2,1-Srbija!" zvanično je pokrenut prošle sedmice svečanim prijemom u beogradskom hotelu Hajat. Ceremoniji su prisustvovale brojne visoke zvanice iz zemlje i inostranstva, diplomate, trofejni sportisti, ugledni privrednici i javne ličnosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track