SREĆA JE DUPLO VEĆA KAD JE DELIMO SA VOLJENIMA: Fondacija za srpski narod i državu deli NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE MALIŠANIMA!
Foto: Fondacija za srpski narod i državu

Bojana milićević POZIVA DECU

SREĆA JE DUPLO VEĆA KAD JE DELIMO SA VOLJENIMA: Fondacija za srpski narod i državu deli NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE MALIŠANIMA!

Društvo -

Bojana Milićević, direktorka Fondacije za srpski narod i državu pozvala je decu sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, socijalno ugroženu decu, decu koja pripadaju nacionalnim manjinama kao i svu decu Beograda na dodelu novogodišnih paketića.

- Manifestacija ce se održati 29.12.2022. godine sa početkom u 12h. Uživaćete u muzici sjajnih izvođača, u predstavama, plesu i pesmi. Želimo da pokažemo da su sva deca ukras sveta, da su jednaka, da svi zaslužujemo ljubav, jer ljubav će spasiti svet, a život je samo jedan - rekla je Milićevićeva i dodala:

- Nije život svima isti, ali nam je svima jednako stalo da nam bude čaroban i vredan. Uz ljubav, prijateljstvo i osmeh čekamo vas da ispratimo staru i dočekamo Novu godinu. Da poželimo radost u svakom srcu i mir u duši, da shvatimo da je sreća duplo veća kad je delimo sa voljenima, a tuga duplo manja kada su tu oni koje volimo - poručila je direktorka Fondacije za srpski narod i državu.

Dodela paketića biće organizovana 29. decembra sa početkom u 12 časova ispred Skupštine grada Beograda uz prigodan novogodišnji program.

Na otvaranju manifestacije prisustvovaće mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike među kojima su: Leontina Vukomanović i hor Čarolija, Tijana Dapčević, Aleksa Jelić, Jelena Karleuša, Goca Tržan, Nikola Rokvić, i Leksington bend. Od glumaca na svečanosti će prisustvovati Iva Štrljić i Vuk Kostić, a najavljeno je i obraćanje patrijarha Porfirija ili Vladike Stefana vikara Patrijarha.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track