SRBIN OBJAVIO SNIMAK IZ TAKSIJA I RAZBESNEO MNOGE! Taksimetar počeo da broji, a on poručio JEDNO! Ovo ne želite ni NEPRIJATELJU
Foto: Profimedia

papreno

SRBIN OBJAVIO SNIMAK IZ TAKSIJA I RAZBESNEO MNOGE! Taksimetar počeo da broji, a on poručio JEDNO! Ovo ne želite ni NEPRIJATELJU

Društvo -

Na društvenoj mreži "TikTok" se pojavio video koji je nasmejao, ali ujedno i zabrinuo mnoge.

Naime, na video-snimku koji je objavljen na TikToku vidi se kako je taksimetar podigao račun za 300 dinara za svega 15 sekundi!

Cena taksija je počela vrtoglavo da raste u toku 2022. godine usled inflacije zbog rata u Ukrajini, kao i drugih globalnih okolnosti koje se reflektuju i u Srbiji.

Na svojoj koži je to osetio i jedan mladić koji je neobičan slučaj iz taksija tokom dočeka Nove godine okačio na društvenu mrežu "TikTok".

taksi, taksimetar
foto: Printscreen TikTok

Mladić je sedeo na mestu suvozača, ali je primetio da nešto nije u redu sa taksimetrom. Pogledao je i imao je šta da vidi.

U najluđoj noći taksi duplo skuplji

U novogodišnjoj noći većina taksista u gradovima širom Srbije je cenu naplaćivala duplo u periodu od 23 do 6 sati ujutru. Tako je na primer u Vlasotincu cena taksi prevoza bila duplo povećana što je naišlo na oštre kritike građana.

Taksimetar je "poludeo" jer je za svega 15 sekundi cena skočila za 300 dinara! Konačan račun je iznosio 5.000 dinara. Autor videa je napisao "gledaš u taksimetar i ne znaš kako ćeš da platiš".

Kurir.rs/ Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track