ČISTAČICA IZ VALJEVA DIGLA SRBIJU NA NOGE: Jedni stali u njenu odbranu, a drugi je grubo vređaju: Ti ženo NISI DIHTOVANA (FOTO)
Foto: Shutterstock

smeta im cena

ČISTAČICA IZ VALJEVA DIGLA SRBIJU NA NOGE: Jedni stali u njenu odbranu, a drugi je grubo vređaju: Ti ženo NISI DIHTOVANA (FOTO)

Društvo -

Status žene iz Valjeva koja sa majkom čisti kuće i stanove napravio je haos na društvenim mrežama, a mnogi su je napali zbog cene koju naplaćuje!

- Čistimo ja i majka kuće i stanove, kafiće, restorane, radimo 500 dinara po satu - navodi se u objavi žene iz Valjeva na društvenim mrežama.

Status
Statusfoto: Printscreen Facebook

Status je objavila u grupi "Onlajn pijaca Valjevo", a mnogi korisnici su je napali zbog cene. Međutim, bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu.

- Ti ženo nisi dihtovana. Da li bi ti to platila? Ja plaćam 250, jako sam zadovoljna, dobiješ 500 bakšiš, hrana, ti misliš da se obogatiš na brzinu - napisala je jedna žena u komentaru.

Pojedini su rekli da cene sada idu i do 700 dinara po satu čišćenja, te da žena ima pravo da naplaćuje koliko želi.

- Svako određuje cenu svog rada lično mislim, trebalo bi bar 750 dinara. Kome je mnogo krpu u šake - napisao je jedan korisnik.

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

NAJVEĆA DIVLJA DEPONIJA U BEOGRADU! Građani MOLE: Očistite nam naselje! Ubijamo PACOVE po kućama a deca nam prljava idu u školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja