STARA PLANINA REGIONALNI REKORDER PO VISINI SNEŽNOG POKRIVAČA: U subotu počinje skijanje, a evo koje su staze na svetskom nivou!
Detalj sa Stare planine, Foto: Stara planina

3,2,1, pozor, sad!

STARA PLANINA REGIONALNI REKORDER PO VISINI SNEŽNOG POKRIVAČA: U subotu počinje skijanje, a evo koje su staze na svetskom nivou!

Društvo -

U ski centru na Staroj planini skijanje počinje u subotu, 14. decembra, a do vikenda se očekuje još skoro pola metra snega novog snega!

Stara planina
Stara planinafoto: SP Resort

Inače, Stara planina drži regionalni rekord po visini snežnog pokrivača, mehanizacija ubrzano radi na pripremi skijaških staza, a radno vreme ski centra je od 9 do 16 časova. Za skijaše i bordere će od subote raditi gondola sa pripadajućim stazama, kao i dečji poligon, navode Skijališta Srbije.

Stara planina pod snegom
Stara planina pod snegomfoto: Stara planina

Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje i povoljnim vremenskim uslovima, Skijališta Srbije su pripremila staze 7, 7a i 7b, koje prate gondolu na Jabučkom ravništu.

Stara planina
foto: Stara planina

Zahvaljujući menadžmentu JP Stara planina tokom prethodnih nekoliko godina urađen je veličanstven posao na promociji srpske planinske lepotice u regionu i u svetu.

Sve veći je broj domaćih i stranih turista koji se odlučuju da zimski i letnji odmor provedu na "krovu Srbije" gde je smešten SP Resort sa svim sadržajima neophodnim za pravi odmor i gde se traži mesto više.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track