DEVOJKE IZNAJMILE APARTMAN U BUDIMPEŠTI ZA 100 €! Ostale u čudu kad su stigle, ŠTA OVO SMRDI? Jedan detalj posebno ŠOKIRAO (VIDEO)
Foto: TikTok/ariesanah

neverovatno

DEVOJKE IZNAJMILE APARTMAN U BUDIMPEŠTI ZA 100 €! Ostale u čudu kad su stigle, ŠTA OVO SMRDI? Jedan detalj posebno ŠOKIRAO (VIDEO)

Društvo -

Dve devojke odlučile su da posete Budimpeštu, iznajmile apartman za 100 evra, ali kada su stigle, nisu mogle da veruju šta ih je sačekalo.

"Najgori apartman u kom sam bila", piše u opisu ovog videa koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok.

"Da vidim tvoju reakciju na apartman", kaže Ana, devojka koja snima video, dok su ulazile u smeštaj.

U opisu videa se navodi da su apartman platile 100 evra i da je na slikama sve izledalo drugačije.

@ariesanah NAJGORI APARTMAN U KOM SAM IKADA BILA ? U Budimpešti ?Šta vi kažete? ? Prati me na insta za više videa @ariesanah ❤️ #bljak #uzas #najgoriapartman #shock #wtf #omg #fyp #suprise #budapest #hungary #booking ♬ original sound - Ana Ljubisavljevic

- Jel da da lepo miriše?

- Šta ovo smrdi - upitala je devojka.

- Pa šta smrdi, to je i moje pitanje - rekla je Ana.

- Pogledaj ovo - kaže Ana, dok je kadar bio na papučama ispod ormara.

- Pogledaj dalje desno - dodala je ona, a kadar je ovoga puta bio na polici gde je bila uramljena fotografija muškarca i žene, što je ove devojke jako začudilo.

- Šta je ovo, jel to ulazi u cenu ili - upitale su devojke kada su ugledale policu na kojoj je bilo nekoliko flaša alkoholnog pića.

Devojke su nastavile da razgledaju apartman, tu je bila i prljava posteljina, naišle su na gomilu stvari po fiokama, kao i na prašinu, koju, reklo bi se, dugu nije niko brisao.

- Bukvalno sam se plašila da otvaram fioke, svaka sledeća ima nešto, i lenjir je tu.

"Ovde bukvalno živi neko, samo je izašao dok vam je iznajmljen stan", "Ja sam platio apartman 60,70 evra sa garažom blizu centra 3 noći, ne znam šta su vama prodali i kako", "I ja sam bila u Budimpešti u dobro skupom apartmanu, odvaratan smrad, posteljina je smrdela, nestalo nam struje...Užas", "Uff sve isto. Za 2. i 3. januar su nam dali tako prljav apartman u Budimpešti, doslovno su samo promenili posteljinu", neki su od komentara ispod ovog videa.

Devojke su nakon ovog, objavile još jedan snimak, tačnije nastavak razgledanja apartmana, ali nisu otkrile šta je to tačno smrdelo.

- Sve izgleda kao da jeneko živeo ovde do pre pet minuta - piše na početku ovog videa.

- Izvini, jel ti ovaj čikica iznajmio stan - upitala je devojka.

- Da, ovaj sa slike - rekla je Ana, pokazivajući na fotografiju koju su zatekle u stanu.

Potom je autorka videa došla do kupatila, gde je pokazala mašinu za veš i rekla da je čovek dolazio da uzme veš iz mašine nekoliko minuta ranije.

Kako su pokazale na snimku, prašine je bilo na sve strane, razbacane stvari, prljava posteljina, nesređeni ormari. Šta se na kraju desilo i da li su ostale u ovom apartmanu, nije poznato.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track