DRAMA SRPSKIH HODOČASNIKA U IZRAELU: Krenuli u Jerusalim, autobus upao u bujicu! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Kurir saznaje

DRAMA SRPSKIH HODOČASNIKA U IZRAELU: Krenuli u Jerusalim, autobus upao u bujicu! (FOTO)

Društvo -

Iz Niša preko Jordana do Jerusalima 32 hodošanika iz Srbije je krenulo na hodočašće, a danas su na putu doživeli pravu dramu kada je autobus upao u bujicu, saznaje Kurir.

Naime, čitalac Kurira nam je poslao fotografije i video-snimke sa lica mesta na kojima se vide turisti i uništen autobus.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

- Autobus je na putu upao u bujicu i jedva smo se izvukli. Mogli smo i da se prevrnemo. Voda je bila velika te je ušla i u autobus i u boks sa stvarima. Koferi su nam mokri. Ići ćemo goli koliko vidimo - kaže naš čitalac koji je želeo da ostane anoniman i dodaje:

- Kretali smo iz pravca severa ka jugu. Odjednom je naišla bujica. Bili smo zaglavljeni neko vreme. Evo sada je došla i policija i verujemo da će se problem uskoro rešiti. Kada smo izašli iz autobusa videli smo da je vozilo s prednje strane uništeno.

Pozadi ulje iz motora curi. Na svu sreću svi smo dobro. Ostaje nam da čekamo, treba strpljenja da se ovo reši i da nastavimo put dalje - priča nam jedan od putnika dodajući da su svi sada bezbedni, ali da je u početku vladala panika.

- Sve je dobro prošlo - poručuju putnici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track