MINA (20) ŽIVI U STUDENTSKOM DOMU I DOBILA JE STAN U NAGRADNOJ IGRI! Nije se nadala dobitku, EVO ŠTA JE KUPILA ZA 220 DINARA
Mina Luković je dobila stan u "Zemunskim kapijama", Foto: Printscreen RTS, Privatna Arhiva

srećna dobitnica

MINA (20) ŽIVI U STUDENTSKOM DOMU I DOBILA JE STAN U NAGRADNOJ IGRI! Nije se nadala dobitku, EVO ŠTA JE KUPILA ZA 220 DINARA

Društvo -

Mina Luković (20) iz Čačka, koja živi i studira u Beogradu dobitnica je stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije" nakon što je njen račun izvučen u trećem izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Njen račun iznosio je 220 dinara.

Ova mlada devojka živi u studentskom domu u Beogradu i budući je ekonomista.

- Studiram Ekonomski fakultet i iz Čačka sam se preselila u Beograd u studentski dom upravo zbog fakulteta i predavanja. Mama me je nagovorila da instaliram aplikaciju "Uzmi račun i pobedi". Sećam se svog dobitnog računa. Šetala sam sa drugaricom i kupile smo sladoled tog dana. Račun sam stavila u torbu i kad sam instalirala aplikaciju na nagovor mame, onda skenirala sam nekoliko računa koje sam pronašla u torbi. Nisam tako često ni igrala nagradnu igru, tek ponekad, kada se setim - kaže uz osmeh ova devojka. I dalje, kaže, ni sama nije svesna da je dobila stan.

Mina Luković je dobitnica stana u Zemunskim kapijama
Mina Luković je dobitnica stana u Zemunskim kapijamafoto: Printscreen/RTS

- Svi me zovu, oduševljeni su, čestitaju. Ne znam da li ću se seliti u "Zemunske kapije" odmah, niti šta ću raditi. Skoro sam rekla kako mi je baš lepo u domu, ovde živim pravi studentski život, da nikad ne bih išla da živim kao podstanar. Nisam stigla ni da razmišljam o tome šta bi bilo kada bih imala svoj stan. I danas i dalje nisam svesna da imam stan - kaže Mina.

Dodaje, nije znala kako da reaguje ni kada su joj javili lepe vesti.

Mina Luković
Mina Luković foto: Privatna arhiva

- Radila sam sa sestrom, bila na poslu, radim promocije, telefon mi je bio na info-pultu. Telefoni su nam obema zvonili naizmenično i pozvali su nas da se javimo, jer je možda nešto bitno. Prvo sam se javila na telefon bratu, nisam razumela ni šta mi govori, a taj poziv mi je prekinuo nepoznati broj. Kad sam se javila, već me je zvala žena iz te nagradne igre i rekla mi da sam dobila stan. Nisam mogla da verujem šta mi se desilo.

U njenoj porodici se slavilo, a ona zbog fakulteta još nije stigla.

- Moja porodica je slavila odmah iste večeri, juče, a slaviće se i danas. Ja ću sa društvom ovde proslaviti kada se organizujem, trenutno ne stižem zbog obaveza na fakultetu.

U ovom izvlačenju bilo je 801.533 učesnika, odnosno 75.263.310 računa, što je skoro 16 miliona računa više nego prošle subote.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Bonus video

03:01

TRIKOVI KAKO DA VAM RAČUN ZA STRUJU BUDE MANJI! Ne biste verovali da ovaj kuhinjski uređaj uštedi i do 4 PUTA električnu energiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track