OGLASILA SE SRPKINJA IZ TURSKE, A ONO ŠTO JE REKLA JE ZASTRAŠUJUĆE: Gde god da se krećem oseća se LJUDSKA PATNJA I BOL! (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, AP/Hussein Malla

kurir tv

OGLASILA SE SRPKINJA IZ TURSKE, A ONO ŠTO JE REKLA JE ZASTRAŠUJUĆE: Gde god da se krećem oseća se LJUDSKA PATNJA I BOL! (VIDEO)

Društvo -

Turska i Sirija se već osmi dan bore sa razornim zemljotresom, koji je odneo više od 38.000 života.

Situacija nije ni malo laka, a naknadni udari zemljotresa su prisutni i dalje, s toga se u celoj državi oseća ljudska patnja.

Milica Jevtić Palabijik, Srpskinja koja živi u Istanbulu uključila se u jutarnji program Kurir televizije pa je približila svima kako zapravo izgleda situacija u toj zemlji.

01:09

OGLASILA SE SRPKINJA IZ TURSKE, A ONO ŠTO JE REKLA JE ZASTRAŠUJUĆE: Gde god da se krećem oseća se LJUDSKA BOL!

- Trenutno živim u Istanbulu, a situacija u zemlji je zaista strašna. Generalno je cela nacija ujedinjena i svi se trude daju svoj doprinos koliko god je to moguće. Konkretno u Istanbulu je otvoreno puno centara gde se pomoć može doneti. Takođe, dosta ljudi je otišlo da pakuje stvari, kako bi se one mogle poslati što pre - započela je Milica, pa se osvrnula na njena osećanja tokom neprilika koje su zadesile državu u kojoj živi:

- Meni je ovo jako potresno i veoma to teško doživljavam. Gde god da se krećem oseća se ta ljudska bol. Oporavak će trajati dosta dugo. Volela bih da skrenem pažnju da postoji mogućnost da se preko SMS poruke može donirati novac ugroženom narodu u Turskoj i Siriji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja