STAN OD 45 KVADRATA MENJA KIRIJU NA DNEVNOM NIVOU: Za 3 dana skočila sa 360 na 460 evra! CENU STANA DIGLA SAMO JEDNA REČ (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

KAKO SE KOME ZALOMI

STAN OD 45 KVADRATA MENJA KIRIJU NA DNEVNOM NIVOU: Za 3 dana skočila sa 360 na 460 evra! CENU STANA DIGLA SAMO JEDNA REČ (FOTO)

Društvo -

Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva je na svom Tviter nalogu objavila oglas za izdavanja stana na Altini čiji je vlasnik u roku od tri dana menjao tekst oglasa, ali i cenu najma podigao ni manje ni više nego za 100 evra!

Naime, Efektiva je u tvitu objavila fotografije sve tri verzije oglasa.

- Kako formirati cenu za izdavanje stana? Prvi, drugi, treći dan... Pa kako se kome "zalomi". Najskuplji je postao kada je dobio epitet "fantastičan" - navodi se u tvitu.

Na fotografijama u prvoj verziji oglasa od pre tri dana piše:

- Iznajmljujem jednoiposoban stan 45 kvadrata sa velikom terasom i zasebnom vešernicom u Zemunu na početku naselja Altina. Nova zgrada, parking, bus 707 i 81. Cena 370 evra plus troškovi.

Druga verzija oglasa koja je oglavljena juče je imala korigovanu cenu najma i to za deset evra manje.

- Iznajmljujem jednosoban stan Zemun Altina, 45 kvadrata sa velikom terasom i zasebnom vešernicom. Nova zgrada prvi sprat, mirno, čisto, parking, bus 707 i 81. Idealno gravitira ka Novom Beogradu, Zemunu, centru. Cena 360 evra plus troškovi - piše na drugoj fotografiji, dok se u trećoj verziji isti stan izdaje za sto evra više!

- Izdajem fantastičan jednosoban stan 45 kvadrata sa velikom terasom i zasebnom vešernicom u Zemunu na početku naselja Altina. Parking, bus 707 i 81. Cena 460 evra plus troškovi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track