ČOVEK PRODAJE KUĆU U VOJVODINI, KVADRAT JE SAMO 100 EVRA! Odmah je useljiva, samo je za jednu stvar procedura u toku! (FOTO)
Kuća koja košta 12.000 evra, Foto: Printscreen

NEKRETNINE NISU SVUDA SKUPE

ČOVEK PRODAJE KUĆU U VOJVODINI, KVADRAT JE SAMO 100 EVRA! Odmah je useljiva, samo je za jednu stvar procedura u toku! (FOTO)

Društvo -

Cene nekretnina koje divljaju stalno su tema na mrežama i u medijima, ali ipak - nije sve tako crno. U manjim mestima po Srbiji kuća može da se kupi i za par hiljada evra. Tako u jednom vojvođanskom mestu vlasnik kuće prodaje nekretninu od 120 kvadrata, za samo 12.000 evra.

Uz kuću u Bačkom Gračacu ide za te pare i plac od 14 ari. Kuća je useljiva, ima vodu i struju. Legalizacija tog objekta je u toku, a prošao im je i gasovod, ima optički kabl, vlasnik je 1/1.

Kuća Bački Gracac
foto: Printscreen

Nakon što je objavio oglas, ovom čoveku su se javili mnogi zainteresovani. Ljudi su mu slali poruke, tražili broj telefona.

Izgleda da u Srbiji ipak nekretnine nisu svuda tako skupe. Do lokacije je, a jeftinim nekretninama potrebno je malo korekcija da bi bile zaista odmah useljive.

Kurir.rs

Bonus video

02:16

BEOGRAĐANI VIŠE NE KUPUJU STANOVE! NOVI TREND ZAVLADAO Stručnjak za nekretnine objasnila: ODLUČUJU SE ZA OVO PRE NEGO ZA STAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track