POVREĐENI DOKTOR ZA KURIR OTKRIVA: Ovo je istina o tuči u bolnici u Sokobanji, HOĆE DA RELATIVIZUJU SLUČAJ
Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja", Foto: printscreen youtube light2tube, Shutterstock

obračuni posle obračuna

POVREĐENI DOKTOR ZA KURIR OTKRIVA: Ovo je istina o tuči u bolnici u Sokobanji, HOĆE DA RELATIVIZUJU SLUČAJ

Društvo -

Nakon što je Kurir objavio da se u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" desio se fizički obračun dvojice lekara, u tu zdravstvenu ustanovu upućena je inspekcija Ministarstva zdravlja.

Oni ispituju okolnosti okršaja koji se dogodio pre dve nedelje između doktora D. S., specijaliste pneumoftiziologije i pomoćnika direktora, kog je navodno napao doktor I. B., radiolog.

Nakon što smo saznali da je inspekcija u toj bolnici, to nam je potvrdila i Gordana Vidanović, pomoćnik direktora za dečju službu. Ona je rekla da se tuča nije dogodila, već da je u pitanju samo verbalni okršaj. Kako je rekla da je bila tu tokom incidenta, i da tuče nije ni bilo, pozvao nas je oštećeni doktor. Kaže, odlučio je da progovori da bi se saznala istina. On tvrdi sledeće:

- Nakon incdenta koji se dogodio ovlastio sam advokata da daje izjave u moje ime, ali sam šokiran jer doktorka Gordana Vidanović, koja tvrdi da se tuča između mene i doktora I.B. nije desila. Ona čak nije bila fizički prisutna u sali gde se desio incident niti blizu nje, i stoga ne može da sudi i daje slične izjave da ja nisam povređen. Tačno je da se tuča nije desila, ja sam brutalno napadnut. Imam utisak da je cilj da se ceo slučaj relativizuje - rekao je on.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, okršaj se dogodio između doktora D. S., specijaliste pneumoftiziologije i pomoćnika direktora, kog je navodno napao doktor I. B., radiolog. Lekar D. S. je, prema našim saznanjima, tom prilikom povređen i ima hematome i dve posekotine na glavi. Trenutno je na bolovanju. Incident se desio pre dve nedelje, a o tom slučaju obavešteni su policija, Lekarska komora i Ministarstvo zdravlja. Oštećeni je angažovao i pravnog zastupnika.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video

01:43

VIŠE OD 15.000 PENZIONERA IDE NA BESPLATNU REHABILITACIJU: Omiljene destinacije Vrnjačka banja i Banja Koviljača i Sokobanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track