STRONGMEN: ŠKOLUJEMO GOMILU IDIOTA NESPOSOBNIH ZA ŽIVOT! Sasuo u lice - skupo košta "pusti sine, mama će, nemoj sine, tata će"!
Milan Jovanović Strongmen prozvao mlade, Foto: Printscreen

Milan Jovanović poslao poruku

STRONGMEN: ŠKOLUJEMO GOMILU IDIOTA NESPOSOBNIH ZA ŽIVOT! Sasuo u lice - skupo košta "pusti sine, mama će, nemoj sine, tata će"!

Društvo -

Milan Jovanović poznatiji kao Strongmen, na svom Fejbuk profilu objavio je video nazvan "Pusti sine, mama će" i sasuo ono što misli o današnjoj omladini.

Za tri dana od objavljivanja samo na pomenutoj društvenoj mreži ima više od 41.000 lajkova, preko 1.800 komentara i više od 10.000 deljenja!

- Pusti sine, mama će. Pusti sine, baka će. Evo tata će završiti za tebe. I polako školujemo generaciju idiota koji su nesposobni za život. Nesposobni su jer su zavučeni u videoigre, žive u virtualnom svetu. Nesposobni su jer su navučeni na društvene mreže, nemaju pravi društveni život, napune 23-24 godine i uopšte ne doživljavaju koncept rada kao nužnost. Naslanjaju se na porodicu i maštaju o velikim parama, maštaju o tome da će u 23 godine da nauči da trguje kriptovalutama, da nauči da trguje na berzi i da postane milioner jer je video tipa da je na internetu slikao to da je postao milioner - izgovorio je Strongmen u kameru.

I sve što je izgovorio titlovao je da ne bi neko slučajno nešto pogrešno čuo ili razumeo. A u komentarima velika većina mu daje za pravo ono što je kazao.

Potom je nastavio da su to razlozi zbog kojih danas radnu snagu uvozimo iz inozemstva.

- Zato i Srbija i druge zemlje u okruženju uvozimo ljude iz Bangladeša, Indije, Vijetnama, Kube jer naša deca su nesposobna da bilo što sama da urade. Pusti sine, mama će. Nemoj ti, sine, ja ću. Što ti je rekla učiteljica? Idem ja njoj objasniti. Pišete im domaće, vi im perete veš, vi im sređujete sobu, vi im sklapate stvari. Kako ga naučiš tako će da funkcioniše. Ako dete nije išlo u samoposlugu, ako nije išlo samo na more, ako nije ostalo bez kinte pet dana prije kraja letovanja pa mora da se snađe, da pozajmi, da se hrani siromašnije, biće malo čvršće. A ako "pusti sine, mama će, nemoj sine, tata će" napravićete debila.

I onda je usledio epilog:

- Vi što ste se prepoznali, ne kao roditelji, nego kao deca - pa nisu ti roditelji krivi što si ti slina! Počni da radiš, počni da se trudiš. Jeste teško i jeste da nisu to te velike pare sa Instagrama. Male su pare, ali su realne i postojeće.

Šta kažete vi na sve ovo?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track