Najnovije vesti

PRONAĐENA NESTALA DEVOJKA (15) IZ TEMERINA: Obistinile se SLUTNJE NJENE MAJKE, evo gde je bila
Foto: Printscreen/Facebook

nije prvi put da nestane

PRONAĐENA NESTALA DEVOJKA (15) IZ TEMERINA: Obistinile se SLUTNJE NJENE MAJKE, evo gde je bila

Društvo
12:30h

Petnaestogodišnja devojka iz Temerina, za kojom se tragalo, pronađena je živa i zdrava, potvrđeno je u MUP-u.

Kako se saznaje, ona je bila sa svojim momkom.

Maloletnica je nestala u večernjim satima u prvoj polovini nedelje, a njena majka tražila je pomoć da se devojčica pronađe.

Kako je navodila, petnaestogodišnjakinja se našla u lošem društvu.

Dodala je i da ovo nije bio prvi put da odlazi od kuće.

Rekla je i da je devojčica bežala sa nastave.

Njena majka rekla je za Blic.rs da je devojčica dobro, da je pronađena, ali da još uvek ne zna sve šta se desilo, te da čeka policiju kako bi otišla po nju.

Podsetimo, ona je nestala u sredu uveče kada je išla da isprati druga na autobusku stanicu. Telefon joj je bio isključen, policija nije mogla da je locira i porodica danima nije bila u mogućnosti da stupi u kontakt sa njom.

Njena majka tada je za medije rekla da se plaši da joj se nešto dogodilo i rekla da joj je dete upalo u loše društvo, te da ju je zbog toga ispisala iz škole u Novom Sadu i prebacila u Temerin. Majka je dodala da su oni devojčicu navukli da puši i pije, kao i da je verovatno nastavila da se druži sa njima.

Njena majka ispričala je za medije da je došla jedan dan sa posla i zatekla druga njene ćerke, kojeg je ona krenula da isprati na stanicu, a koji se navodno lažno predstavio.

Kako je rekla majka ove devojčice, dešavalo se i ranije da njena ćerka ode, ali na par sati i telefon bi joj uvek bio uključen, te bi majka tada mogla da je kontaktira.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track