BEOGRAĐANIN NAPAO STUDENTA U GRADSKOM PREVOZU: Zbog ovog je nastao haos, a svi su stali na njegovu stranu! "IDI, BRE, TAKSIJEM"
Foto: Nemanja Nikolić

STVORILA SE GUŽVA

BEOGRAĐANIN NAPAO STUDENTA U GRADSKOM PREVOZU: Zbog ovog je nastao haos, a svi su stali na njegovu stranu! "IDI, BRE, TAKSIJEM"

Društvo -

Neradni dani i produženi vikend čekaju nas već od sutra, a to vreme mnogi su rešili da iskoriste kao mini odmor i da odu kući ili da otputuju negde.

Studenti su ti koji su od ranih jutarnjih sati spakovali torbe i kofere i uputili se kućama van Beograda. Iako mnogi vole da vide srećna lica studenata koji idu na praznični odmor svojoj kući, ipak ima i onih kojima, sudeći po komentarima putnika, smeta to što studenti ulaze u gradski prevoz kada je gužva i to sa torbama, kesama, koferima...

putovanje, koferi, kofer
foto: Shutterstock

Neprijatna situcaija desila se jutros na Zvezdari kada je u prevoz ušao student koji je vukao kofer i nosio veliku torbu na ramenu. Bila je velika gužva u prevozu te su se ljudi gurali. Mladić je ušao i gledao da stane negde sa strane kako ne bi smetao putnicama i kako ne bi udario nekog onom velikom torbom.

Međutim, kako je bila gužva desilo se da nenamerno zakačio jednog starijeg gospodina koji je stajao tik uz njega. Iako se mladić ljubazno izvinio, nije očekivao da će tako loše da priđe zbog toga što je gospodina slučajno zakačio torbom.

- Šta izvini, šta ćeš u prevozu sa tolikim stvarima da praviš još veću gužvu! Idite, bre, taksijem ako vučeš torbe i kofere, ovde samo praviš još veći haos. Student na to ništa nije odgovorio, ali po izrazu lica baš mu je bilo krivo što je čuo tako nešto, a nije bio kriv. Ipak drugi putnici su stali u odbranu studenta te rekli da ima prava da se vozi prevozom sa stvarima i da nije jasno zbog čega gospodin pravi dramu i haos kad mladić nije uradio ništa pogrešno. Zašto bi plaćao taksi kada ima prevoz do stanice, pitala je jedna gospođa - prepričala nam je jedna Beograđanka, koju je ova situacija razbesneLa, a koja je želela da ostane anonimna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track