"TREĆI SVETSKI RAT ĆE BITI OBJAVLJEN NA TVITERU!" Šutanovac za Kurir TV: Ubedite sebe da su objave opšte mišljenje (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Kurir

KURIR TV

"TREĆI SVETSKI RAT ĆE BITI OBJAVLJEN NA TVITERU!" Šutanovac za Kurir TV: Ubedite sebe da su objave opšte mišljenje (VIDEO)

Društvo -

Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, pričao je o društvenim mrežama.

Naime, gostovao je u emisiji "Crveni karton" kod Svetislava Basare, kada je spomenuo uticaj društvenih mreža i kako je bitno znati baratati informacijama na njima.

Treći svetski rat će biti objavljen na tviteru:

- Ima Tviter svojih prednosti ako zapratite ljude koji zastupaju ispravne vrednosti ili neke medijske kuće. Ja kažem, Treći svetski rat, ako do njega dođe, biće objavljen na Tviteru. Informacije jako brzo možete da saznate, a i jako je važno šta čitate. Algoritam na Fejsbuku i Instagramu je pokvaren i ako uđete na neku reklamu, ta reklama će vam iskakati narednih 10 dana - započeo je Šutanovac, pa dodao:

01:12

TREĆI SVETSKI RAT ĆE BITI OBJAVLJEN NA TVITERU! Šutanovac za Kurir TV: Ubedite sebe da su objave opšte mišljenje

- Ako na Fejsbuku uđete u krug ljudi koji ne veruju savremenoj medicini, uđete u mehur koji vam šalje samo te informacije. I onda vi ubedite sebe da je to opšte mišljenje.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja