SAZNAJEMO! EVO KAKO JE LOCIRANA NESTALA DEVOJČICA (14) IZ ĆUPRIJE: Posle pisanja Kurira ONI SU je PREPOZNALI i pozvali policiju!
Foto: NestaliSrbija.rs

EKSKLUZIVNO!

SAZNAJEMO! EVO KAKO JE LOCIRANA NESTALA DEVOJČICA (14) IZ ĆUPRIJE: Posle pisanja Kurira ONI SU je PREPOZNALI i pozvali policiju!

Društvo -

Posle 7 dana intenzivne potrage i operativnig rada beogradska policija danas je pronašla nestalu devojčicu (14) iz Ćuprije. Podsetimo, proteklih dana, posle pisanja Kurira javnost Srbije bila je na nogama, a građani su se takođe uključili u potragu kako bi pomogli organima reda!

Kako Kurir nezvanično saznaje, devojčica je pronađena u Beogradu u stanu kod dečka. Nju su videli stanari i odmah alarmirali policiju.

- Komšije su prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z. K. (2003) - navodi sagovornik Kurira iz istrage.

Podsetimo, devojčica (14) nestala je 14. aprila u jutarnjim satima u Ćupriji nakon što je napustila svoju kuću, a porodica i prijatelji mole za pomoć.

Naime, ona je rano ujutru napustila svoj dom, a sumnja se da je nakon izlaska ušla u automobil i na taj način otišla.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track