KUĆE ZA 3 UGROŽENIJE PORODICE GRADE I GLUMCI! Po 100 dinara od svake karte za večerašnju premijeru "Bez nje" za humanitarnu akciju
Rade Ćosić najavio podršku humanitarnoj akciji, Foto: 321 Srbija

Humana srca

KUĆE ZA 3 UGROŽENIJE PORODICE GRADE I GLUMCI! Po 100 dinara od svake karte za večerašnju premijeru "Bez nje" za humanitarnu akciju

Društvo -

Na sceni Akademije 28 večeras u 20 časova biće održana premijera peredstave "Bez nje", a 100 dinara od svake prodate ulaznice biće uplaćeno na račun Fondacije "Humana srca" koja trenutno gradi kuće za tri najugroženije porodice u Srbiji.

Bez nje
foto: Akademija 28

Beograđani i gosti glavnog grada mogu učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji kupovinom karata putem linka a potom uživati u glumačkim bravurama Rada Ćosića, Tijane Maksimović, Stefana Jevtovića i Nede Mitrović.

Za premijerno izvođenje komada "Bez nje" vlada veliko interesovanje i naći će se na redovnom ppzorišnom repertoaru, a glumac Rade Ćosić se akciji fondacije "Humana srca" pridružio tokom donatorske večeri koja je početkom aprila održana u jednom beogradskom hotelu.

Akciji "Humanih srca" pridružila se i organizacija "321 Kids" koja je deo projekta od nacionalnog značaja "321 Srbija", a učešće se uzeli i najtrofejniji srpski sportisti poput Nikole Jokića i fudbalera "Partizana", brojni privrednici i humanitarni radnici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track