ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O SVOJOJ BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke čije dete ide u običnu školu, A NE MOJ HIR
Milica Kon o nasilju koje je doživljavalo njeno dete, Foto: Kurir tv

kurir tv

ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O SVOJOJ BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke čije dete ide u običnu školu, A NE MOJ HIR

Društvo -

Nakon objavljivanja u javnosti da je dete poznate voditeljke Milice Kon doživljavalo vršnjačko nasilje, pokrenuta je lavina događaja.

Ekipa Redakcije je kontaktirala gospođu Kon kako bi saznala kako se dalje razvijaju dešavanja.

Milica Kon - TV voditelj razgovarala je putem vajber poziva sa novinarom Sašom Dobrijevićem za Kurir TV.

Milica Kon
foto: Kurir tv

Kako je vaše dete nakon svih iskustava? - pitao je Dobrijević.

- Ona je nevoljna, ne ide joj se u školu, a ono što se pogoršalo je njeno kožno oboljenje koje ima, i na to direktno utiče stres, ali prosto taj prag stresa mora da se reši, ali verujem da će vrlo brzo biti u redu - kaže Kon, nastavivši.

- Ima raznih pritisaka sa raznih strana i pričam iskreno. Pritisci su sa jedne strane da ne odustanem nikako, sve ono što sam iznela, da nastavim da pomažem svim roditleljima, pošto je ovo problem mnogih roditelja i mnogih škola. Dobili smo savet da se mi formiramo kao jedna škola i da se priključe i druge škole i da se svi zajedno obratimo ministarstvu, jer kada sam ja jedinka koja je sama onda možda Ministarstvo i ne čuje - rekla je Kon.

03:43

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MILICE KON ZA KURIR TV O BORBI PROTIV NASILJA: Ovo je vapaj majke, čije dete ide u običnu državnu školu!

Ona naglašava da nije sama i da ima punu podršku roditelja.

- Ponudila sam i školi i mnogim drugim roditeljima da se ujedinimo. I da naš vapaj čuju i oni koji treba da to čuju. Roditelji su verujte očajni, a njih niko ne čuje - kaže Kon.

Poenta je da se roditelji ujedine, ponavlja Kon.

- Poenta je da se ujedinimo. Moramo rešiti ove probleme u mnogim školama. Mogla sam ovaj problem da rešim na raznorazne načine. Ja sam građanka ove zemlje, ima roditelja koji rade za činovničke plate, i nisu u prilici i novčanim mogućnostima da uposle advokata i PR tim, i psihologe... Nisu u mogućnosti za privatne škole. Razumite, molim vas ovo moje izlaganje kao vapaj majke čije dete ide u jednu običnu državnu školu, a ne hir! Ja sam do ovoga dovedena i podržana sam od strane roditelja, jer smo ostali vezanih ruku - ispričala je Kon.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja