POLICAJCI I DŽENTLMENI! O njima jutros priča cela Srbija, snimak iz Novog Sada munjevito se širi mrežama, pogledajte zašto! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

dramatična noć u nekoliko gradova širom zemlje

POLICAJCI I DŽENTLMENI! O njima jutros priča cela Srbija, snimak iz Novog Sada munjevito se širi mrežama, pogledajte zašto! VIDEO

Srbija -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog posledica padavina, intervenisali su u poplavama na teritoriji Grada Novog Sada, opštine Beočin, Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu, a u akciji spasavanja bili su uključeni i vatrogasci-spasioci.

Prema poslednjim informacijama, u ovom gradu u jakom nevremenu povređene su dve osobe.

Među brojnim video-snimcima, koji su preplavili mreže u Srbiji, a na kojima su zabeleženi napori policajaca i vatrogasaca da pomognu svima koji su se sinoć i noćas našli u nevolji, izdvaja se jedan, koji je osvojio srca širom zemlje.

poplava, Novi Sad, policija prenosi devojke
foto: Printscreen/Twitter

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak dvojice policajaca koji su nosili dve devojke preko potopljenih ulica, na bezbedno mesto.

Svi su ih na mrežama zdušno nahvalili a bilo je i onih koji su se našalili da voda na tom mestu i nije bila baš tako duboka, te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu zgodne i mlade", ali brojni snimci koje su građani pravili širom Srbije pokazuju da su i vatrogasci i policajci u poplavljenim područjima noćas bili na visini zadatka i pomagali doslovno svakom da zdrav i prav dođe kući iz ovog kijameta.

Pogledajte akciju izvlačenja mladića koji se iz potopljenog kombija spasao popevši se na krov vozila...

Kurir.rs/Instagram/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track