MNOGI SRBI SE KUPAJU SAMO NEDELJOM: "U tajnu održavanja lične higijene nismo uspeli da proniknemo" Student izazvao haos na mrežama
Foto: Ivan Chiosea / Alamy / Alamy / Profimedia

poražavajuće

MNOGI SRBI SE KUPAJU SAMO NEDELJOM: "U tajnu održavanja lične higijene nismo uspeli da proniknemo" Student izazvao haos na mrežama

Društvo -

Jedan student izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je konstatovao da kao narod prilično slabo stojimo sa kupanjem!

- Jeste li primetili da kao narod prilično slabo stojimo sa kupanjem? Izgradili smo raznorazna čuda i naučili da se koristimo najsavremenijom tehnologijom, bavimo se visokom naukom zahvaljujući kojoj skoro svakodnevno otkrivamo nove tajne vaskolikog svemira, znamo čak i da postavimo slike na Instagram, ali u tajnu održavanja lične higijene izgleda nismo uspeli da proniknemo - napisao je ovaj mladić u grupi "Studenti beogradskih univerziteta - SBU."

tuširanje, muškarac, tuš, voda, kupanje
foto: Profimedia

On je dodao da je inspiraciju dobio nakon vožnje u gradskom prevozu.

- A o zubima da ne pričamo - nadovezala se jedna studentkinja.

Jedan momak naveo je da ne stojimo slabo samo sa kupanjem, već i sa empatijom.

- Zahvaljujući koroni, pojedini su naučili da povremeno treba oprati ruke - navodi se u jednom od komentara.

Jedan student naveo je da se pojedini građani kupaju samo nedeljom, eventualno u toku nedelje i to ako je neki veliki praznik.

- Mi kao narod slabo stojimo sa mnogo stvari, ne samo sa kupanjem. Zato smo tu gde jesmo - dodao je jedan student.

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

SVI MISLE DA JE OVA BOLEST ISKORENJENA, A VREBA NA SVAKOM KORAKU! Simtom je svrab, ali češanje pogoršava stvar HIGIJENA PRESUDNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track