"KADA ME ZAGRLI I KAŽE TATA, TO JE DOVOLJNO" Fascinantna borba i ljubav samohranog oca koji brine o ćerki sa Daunovim sindromom
Miodrag i Anđela Simić, Foto: Kurir tv

KURIR TV

"KADA ME ZAGRLI I KAŽE TATA, TO JE DOVOLJNO" Fascinantna borba i ljubav samohranog oca koji brine o ćerki sa Daunovim sindromom

Društvo -

Samohrani otac iz sela Šuljam kod Sremske Mitrovice brine o ćerki sa Daunovim sindromom, od kada ih je napustila njegova supruga, a devojčicina majka.

Anđela sada ima 16 godina, a kako njen otac kaže, ne traži ništa, a ukoliko nešto ipak dobiju, neće biti na odmet.

Samohrani otac
foto: Kurir tv

Simić Midorag i Anđela ostali su sami. Bio je zaposlen, a Anđelu je čuvala baka, međutim baka je preminula i sada je sam sa deteom.

Za gledaoce Kurir televizije, rekao je da kada ga ćerka zagrli i kaže tata, on zna za šta se bori.

- Kad vas dete zagrli, kada kaže ono tata, taj stisak, to budi onu energiju! Oni su neiskvarena deca, ne znaju da mrze! Da smo svi takvi na planeti ne bi bilo ovo što se dešava - rekao je Simić.

00:48

SAMOHRANI OTAC:

Pomoć ne traži, ali je kako kaže dobrodošla.

U njihov život došao je i dobročinitelj Boško Todorović, prijatelj porodice Simić, kome je takođe trebala pomoć. Nudio im je smeštaj, a da zauzvrat gleda njegovu mamu, da bi on mogao da radi.

- Meni je trebala pomoć sa majkom, a zauzvrat sam im nudio smeštaj. Njena bolest je trajala tri meseca, za tri meseca, ja sam Simiće zavoleo kao svoju porodicu. Anđela je za mene otkriće. Dete sa kojim sam ja prvi put kad sam došao nisam znao kako da se postavim, međutim dete koje pruža samo ljubav - kaže Todorović.

Kurir.rs/Aleksandra Dražić

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track