EKIPA MAJKE I SNAJKE DONIRALA NOVČANA SREDSTVA ZA LEČENJE OCA NINE KOJA JE PRODAVALA KROFNE: Pripremili smo i 300 krofni (VIDEO)
Foto: Kurir

HUMANO

EKIPA MAJKE I SNAJKE DONIRALA NOVČANA SREDSTVA ZA LEČENJE OCA NINE KOJA JE PRODAVALA KROFNE: Pripremili smo i 300 krofni (VIDEO)

Društvo -

Ekipa kulinarskog takmičenja "Majke i snajke", koji se emituje na Kurir televiziji, je juče u Novom Sadu donirala 300 krofni koje je spremila za štand male Nine, devojčice koja danima prodaje krofne i sakuplja novac za tatino lečenje. Takođe, tom prilikom donirano je i 50.000 dinara za lečenje Nininog oca Zorana Nikolića (48).

Nina svoj kulinarski talenat koristi na najbolji način, prikupljajući novac za tatino lečenje, a Seka, Raša i ekipa "Majki i snajki" udružili su se kako bi donirali novčana sredstva i pripremili stotine krofni za njen štand u Novom Sadu. Neposredno pred odlazak na štand Raša je pružio Nini podršku i pozvao sve da probaju krofne i pomognu u lečenju njenog tate.

1 / 4 Foto: Kurir

- Majke i snajke su uvek kada je humanost u pitanju udružile snage i evo rezultata - rekla je Seka.

Kurir televizija i ekipa "Majke i snajke" je još jednom pokazala humanost na delu i Nini pomogla da uspe u svojoj misiji.

Majke i snajke, 300 krofni za Ninu
foto: Kurir

Podsetimo, Zoran Ninković rođen 22.12.1975. godine u Valjevu a njegove muke su počele 2016. godine kad je izgubio vid usled ablacije retine. U martu 2022. ponovo se javlja ablacija i dijagnostikovana je simpatička oftalmija i panuveitis i time Zoran biva životno ugrožen. Odlazi u kliniku na Zvezdari gde dobija sistemsku terapiju, hemoterapiju i imunosupresivne kapi. Nakon godinu dana pojava fibrina zbog kojeg mu se magli vid javlja se i izražena fotofobija. Prati se stanje celog organizma zbog visokih doza hemoterapije.

Bonus video:

00:56

MAJKE I SNAJKE Humanitarna akcija za Ninu

Novčana sredstva su potrebna za dalju dijagnostiku, preglede, analize, nabavku lekova, lečenje u zemlji i inostranstvu kao i za putne troškove i smeštaj.

Kako bi pomogla ocu, ćerka je odlučila da svakog dana od 17 do 19 časova u Veterniku prodaje krofne.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track