DAČO, SVAKA TI ČAST NA HRABROM DRŽANJU, AL TO NE ČUDI, JER TI JESI BRAT SRBENDA! Goran Karadžić uputio jaku podršku Danilu Vučiću!
Danilo Vučić i Goran Karadžić na Hilandaru, Foto: Privatna arhiva

direktor JP Stara planina

DAČO, SVAKA TI ČAST NA HRABROM DRŽANJU, AL TO NE ČUDI, JER TI JESI BRAT SRBENDA! Goran Karadžić uputio jaku podršku Danilu Vučiću!

Društvo -

Goran Karadžić, direktor JP "Stara planina" i član SNS, na svom profilu na Fejsbuku objavio je podršku Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Dačo, svaka ti čast na hrabrom držanju, ali tu nema ništa čudno, jer ti jesi brat Srbenda!!! - napisao je Karadžić i dodao:

- Ti jesi junak i nastavljaš sa svojim hodočašćima po našim svetinjama i našoj prelepoj otadžbini!!! Ti jesi ljudina i nastavljaš da pomažeš i da se družiš i sa našom dečicom i našim narodom, kako na Hilandaru, na KiM, ali i svuda gde se pojaviš!!!

Karadžić je dodao "ponosan sam što imamo takvog čestitog brata hilandarca":

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

- Ali ko poznaje porodicu čika Bate i teta Angeline, zna o čemu pišem i zna koliko ste svi čestiti i pošteni srpski domaćini!!! Kažu kvislinški tastatura mafijaščići, ali i Kurtijeve "junačine" da ćeš se uplašiti, a ti im pošalješ poruke - slike govore više od hiljadu reči: "povratak", "od duše se ne može oteti", "predaja nije opcija", "Aleksandar, to je moj tata i vaš predsednik"... Osvetlaš i svoj, i porodični, i obraz naše majke države! Sve je to tebi normalno, ali zato što si rastao u čestitoj domaćinskoj porodici Srbenda!!!

Karadžić je na kraju napisao i ovo:

- Uzdravlje i neka nas bog čuva u ovakvom istorijskom napredovanju naše otadžbine, jer je našem narodu sve jasno i biva sve jasnije, da je izabrao pravog vođu - tvog oca, našeg predsednika i svetskog državnika!!! Živeli i živela naša majka država! Na mnogaja ljeta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track