BAKA PERUNIKA I NJEN SIN ŽIVE U TEŠKIM USLOVIMA: Kuća je u lošem stanju, nemaju kupatilo, a umesto WC šolje imaju čučavac!
Baka Perunika živi u teškim uslovima, Foto: Humano srce Kovin

oronula kuća

BAKA PERUNIKA I NJEN SIN ŽIVE U TEŠKIM USLOVIMA: Kuća je u lošem stanju, nemaju kupatilo, a umesto WC šolje imaju čučavac!

Društvo -

Baka Perunika (88) i sin Zoran (55) Atanasovi žive u teškim uslovima, a humanitarno udruženje Kovin - Humano srce pokrenulio je akciju kako bi im pomogli!

- U pitanju je porodica Atanasov iz Mramorka, selo iz Kovinske opštine. Baka Perunika i sin Zoran su bolesni, žive od penzije i socijalne pomoći, sve zajedno je 14.000 dinara, što potroše na dažbine, hranu i njima ostane nešto malo. Za baku u selu svi imaju samo reči hvale kao i za njenog sina - rekli su za Kurir u ovom udruženju.

baka Perunika, pomoć
foto: Humano srce Kovin

Kažu da je kuća u jako lošem stanju, da nemaju kupatilo, kadu, a umesto WC šolje imaju čučavac.

1 / 9 Foto: Humano srce Kovin

- Krov se urušava, kuća je oronula. Posle objavljenih fotografija u našoj grupi pristigla je prva donacija u vidu kupatilskog nameštaja, sem WC šolje - naveli su u ovom udruženje.

Svi koji žele da pomognu ovoj baki i njenom sinu mogu to učiniti uplatom na žiro račun udruženja 200-3471250101855-38 (svrha uplate donacija za porodicu Atanasov).

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja