SRPKINJA U GRČKOJ PRONAŠLA CRNU VREĆICU U MORU: Nezapamćena misterija prevazišla i roman Agate Kristi! Svi se pitaju JEDNO (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Facebook/Grčka info

mreže se usijale

SRPKINJA U GRČKOJ PRONAŠLA CRNU VREĆICU U MORU: Nezapamćena misterija prevazišla i roman Agate Kristi! Svi se pitaju JEDNO (FOTO)

Društvo -

Jedna žena iz Srbije podelila je na Fejsbuk grupi objavu koja je privukla veliku pažnju korisnika, te ubrzo sakupila više od 100 komentara.

Naime, ova žena je sasvim slučajno u moru pronašla crnu vrećicu, te je želela da se javi vlasnik kako bi mu je vratila.

Kako bi ova žena bila sigurna da pronađenu stvar vraća u prave ruke, ona je u objavi postavila samo jedan uslov: da vlasnik sam kaže šta se nalazi u crnoj vrećici.

- Pronađena mala crna vrećica u vodi u Olimpic beach-u. Ako je neko izgubio neka kaže šta se nalazi u njoj - glasi njena objava u Fejsbuk grupi.

crna vrećica, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Ona je čak u komentarima objavila i fotografiju ove crne vrećice, koja je ubrzo "zaludela" članove grupe, te je usledilo more komentara vezano za to šta bi moglo da se nalazi u vrećici.

crna vrećica, Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Među prvim komentarima bile su pretpostavke da je u pitanju burma, potom i novac ili eventualno naočare. Ali, kako je vreme odmicalo, komentari su postajali sve originalniji, te je tako bilo i onih duhovitih

Među prvima su pomislili da su u pitanju burme, a zatim i novac ili naočare. Kako je vreme odmicalo, pojavljivali su se raznorazni komentari.

Međutim, kada je otkriveno "da nije reč ni o čemu tako vrednom" da bi se diskusija dalje nastavila, korisnici su tek onda dobili inspiraciju i počeli da navode sve što im padne napamet, od stvari poput "ovčiji feta sir" ili "pašteta".

"Blago sakriveno u samo jednoj crnoj vrećici. Blago cara Solomona u vrećici kod Kalitea Olympic Beach", glasi jedan od duhovitih komentara.

Dok se većina pitala "pa šta je pobogu u crnoj vrećici" jedan od korisnika konstatovao je da se situcija zahuktala "kao u romanu Agate Kristi" i tema je potom zatvorena.

Takođe, neko je komentarisao da je možda reč i o tronošcu za selfije, kockicama za jamb, pola kile lavande, dva dijamanta.

Ono što znamo jeste da nije reč o naočarima, sudeći po odgovorima autorke objave.

Šta je bilo u vrećici, za većinu nas ostaće samo jedna misterija iz Grčke. Nadamo se da će ova misteriozna vrećica doći u ruke vlasnika/ce.

Šta vi mislite šta je u crnoj vrećici pronađenoj u Grčkoj?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track