SAMOHRANOM OCU SEDMORO DECE DOŠLA DADILJA I ZVALI GA ZA POSAO: Taman što su odahnuli, jedan jeziv poziv preko noći sve upropastio!
Peter sa svojim mališanima, Foto: Privatna Arhiva

očajan

SAMOHRANOM OCU SEDMORO DECE DOŠLA DADILJA I ZVALI GA ZA POSAO: Taman što su odahnuli, jedan jeziv poziv preko noći sve upropastio!

Društvo -

Iako se ponadao da će stići pomoć od dadilje, Peteru, samohranom ocu sedmoro mališana, se ova želja ipak nije ostvarila!

Žena iz Novog Sela koja je prihvatila da čuva njegovu decu je došla, ali je ubrzo nakon dolaska odlučila da ode.

- Dadilja je došla juče popodne, ali je jutros već otišla. Rekla mi je da imala smrtni slučaj u porodici, javili su joj preko noći. Ne znam da li je to istina ili ne, ali ne verujem da bi neko lagao za te stvari. Pričao sa sa njom i deluje mi kao normalna osoba koja želi da pomaže. Rekla je da će da se vrati, ali nije precizirala kada - naveo je Peter Silvester za Kurir.

Peter Silvester
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Kurir je nedavno objavio potresnu ispovest ovog samohranog oca sedmoro mališana. Njegova priča mnoge je rastužila i rasplakala, a on već tri meseca sam vodi brigu o deci, jer ga je supruga preko noći napustila.

Peter od tada ne može da radi, jer mora da čuva decu, samim tim nemaju ni primanja. Oni žive od pomoći centra za socijalni rad i dečijeg dodatka, ali to nije dovoljno.

- Javili su se neki ljudi da nam pomognu nakon teksta u Kuriru. Čak su se danas javili i da mi ponude posao, ali nažalost nema ko da čuva decu i ja nisam mogao da prihvatim taj posao - rekao nam je Peter.

Peter ima bebu od 16 meseci, tri ćerke od tri, sedam i osam godina i sinove od pet, devet i 11 godina. Ko ima želju da pomogne ovoj porodici ili je u mogućnosti da čuva decu, Peteru se može javiti na kontakt telefon 063/1302188.

Kurir.rs/ M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja