DETALJAN VODIČ ZA DRINSKU REGATU: Evo kad počinje spust, ko kad peva i kako da UŠTEDITE NA CENI KARTE! A tu je i cenovnik smeštaja
Svake godine sve više ljudi se spušta niz Drinu, Foto: RINA

Bajina bašta

DETALJAN VODIČ ZA DRINSKU REGATU: Evo kad počinje spust, ko kad peva i kako da UŠTEDITE NA CENI KARTE! A tu je i cenovnik smeštaja

Društvo -

Manifestacija "Drinska regata" započela je juče u Bajinoj Bašti i traje do 23. jula posle ponoći, a centralni događaj, odnosno spust niz reku Drinu je u subotu!

Jedna od najposećenijih manifestacija u Srbjiji
Jedna od najposećenijih manifestacija u Srbjijifoto: RINA

Kotizacija za čamce ne naplaćuje i svi sadržaji na "Drinskoj regati" su besplatni osim ulaznica za koncerte na Most festu.

Ove godine ljubitelje regate zabavljaće u petak uveče Saša Matić i Peđa Jovanović i za njihovu svirku "upad" košta 900 dinara, dok su u subotu uveče na sceni Neverne bebe i Van Gogh, a karta košta 600 dinara. Ukoliko kupite jednu kartu za oba koncertna dana koštaće vas samo 1.000 dinara!

Van Gog uvek pravi dobru atmosferu
Van Gog uvek pravi dobru atmosferufoto: Exit Photo: Van Gogh Team

Poslednji dan Drinske regate, 22. jul, rezervisan je i za glavni deo, a to je spust Drinom. Evidentiranje plovila i učesnika, kao i spuštanje plovila održava se do 10.30, a u 11.00 je početak regate.

Najjeftiniji smeštaj u Bajinoj Bašti je prema navodima medija od 1.400 dinara u hostelu smeštenom 800 metra od centra. Plaća se krevet koji se nalazi u šestokrevetnoj sobi za ženske osobe.

Uživanje na jednoj od najlepših reka
Uživanje na jednoj od najlepših rekafoto: Printskrin Yt

Za apatman sa pet kreveta, sa zasebnom kuhinjom i kupatilom, koji se nalazi 150 metara od centra Bajine Bašte potrebno je platiti oko 3.500 dinara dnevno.

Prenoćište se može naći, naravno, i po višim cenama a za 6.500 dinara, na udaljenosti od stotinak metara od centra, imali biste i doručak, a smeštaj je jednosobni apartman sa jednim krevetom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja