"NLO SE POMINJU KROZ ČITAVU ISTORIJU, IMA IH NA SUMERSKIM PLOČICAMA!" Vujičić: Dejvid Gruš govori o onome što očigledno postoji!
Foto: Kuriri televizija

kurir tv

"NLO SE POMINJU KROZ ČITAVU ISTORIJU, IMA IH NA SUMERSKIM PLOČICAMA!" Vujičić: Dejvid Gruš govori o onome što očigledno postoji!

Društvo -

Veteran vazduhoplovstva i obaveštajne agencije Dejvid Gruš svedočio je pre dva dana pred Kongresom, posle tvrdnji da Amerika , kako se navodi, „možda poseduje tehnologiju koja je pronađena u svemirskom sistemu koji nije naš". On je ranije govorio o tajnim programima za koje tvrdi da pokazuju da je Pentagon pronašao "netaknute ili delimično netaknute letilice" koje nije proizveo čovek. O neidentifikovanim letećim objektima, u procesu identifikovanja, govorio je Dragan Vujičić, novinar.

05:31

NLO SE POMINJU KROZ ČITAVU ISTORIJU, IMA IH NA SUMERSKIM PLOČICAMA! Vujičić: Dejvid Gruš govori o onome što očigledno postoji!

- Te teme se s vremena na vreme pojave da bi smenile možda neke druge teme. Fenomen postoji od kad je sveta i veka, još od pećina u Altamiri imali ste nacrtane NLO , a ima ih i na sumerskim pločicama. Ima ih u vedama, Mahapharati i u crkvenim hronikama. To je nešto što nas prati. I UN su svojevremeno imenovali malezisjku astrofizičarku ukoliko se pojave vanzemaljci. Pitanje se s vremena na vreme otvara, pa se zatvara - rekao je Vujičić i dodao:

- Gruš je izabran u taj tim i dobili zadatak da istražuju ono što je otkriveno 2017., da postoji tajni program unutar Pentagona. On govori o onome što očigledno postoji. Izmeđuostalog govorio je ranije i o letećem objektu veličine fudbalskog stadiona koji je Musolini 1936. godine spakovao u delove i poslao u SAD.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track