KAKVI CAREVI! POTEZ MAJSTORA STEŽE SRCE: Usrećili samohranu majku troje dece! Nisu imali leba da jedu, a EVO ŠTA SU IM PRIREDILI!
Foto: Shutterstock

humano

KAKVI CAREVI! POTEZ MAJSTORA STEŽE SRCE: Usrećili samohranu majku troje dece! Nisu imali leba da jedu, a EVO ŠTA SU IM PRIREDILI!

Društvo -

Majstori iz Srbije ispali su pravi carevi! Oni su svojim potezom usrećili samohranu majku i troje mališana!

Naime, jedan od njih je na društvenoj mreži Tviter sa svojim pratiocima podelio kako je uopšte došao do ove porodice.

- Kod jedne gospođe popravim par stvari. Njenim kolima smo išli da kupimo delove.. Na ulici me devojče 10-13 godina zaustavi: "Rekla je moja mama da dođete kod nas." A gospođa na kapiji: "Oni nemaju leba da jedu, a ne da vam plate, ne idite kod njih" - napisao je ovaj majstor, pa nastavio:

- Završim kod nje i "pošteno" joj naplatim, ni reč nije rekla. Ima švajcarsku penziju, uobražena, otmena, sama u velikoj kući. Na ulici, par kuća dalje curice mi mašu. "Aaha tu ste." Kod njih haos, šporet, baterija u kupatilu, štekeri.. Nemam delova, kao ni bateriju, ventile kod vodokotlića.

On je potom pozvao svog prijatelja Vladu.

- Dođe Vlada autom, kupimo sve za šporet, a bateriju je dao svoju jer ima viška novu. Pri povratku kupim svašta u marketu i dve lubenice. Vlada sredi sve u kupatilu, ja šporet i ostalo. Samohrana majka, sa dečakom i tri curice lepi ko lutke, za lubenice i ostalo kad su videli, to se radovalo da mi srce od sreće htelo da iskoči. Vlada dao ženi 2.000 dinara da ima za decu. Žena bez posla, pere i briše po kućama, poštena. Na ulici palim cigaru srećan - napisao je ovaj majstor velikog srca.

Potez njega i njegovog prijatelja oduševio je mnoge korisnike Tvitera.

- Svaka čast! Ovo samo potvrđuje moje verovanje, a to je da još uvek ima puno dobrih ljudi na ovome svetu - navodi se u jednom od komentara.

- Koji ste vi carevi!!! Svaka čast! - dodaje se u jednom od komenatara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja